Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima ih i sad koji se liječe tako! Neku noć u haustoru dvojica se liječila tabletama, a jedan im je čak davao injekcije. Napreduje medicina
@Cavadiini svaka droga ti uzima zivotnu snagu.. ukljucujuci duhan
zabiješ ekser u glavu i problem rješen ÷)
I got the PTSP... I got the remedy. I got the pulsating rhythmical remedy. Yeah, yeah, yeah... (boom-bah). Kad smo se popravljali na Futuri 1998. tim šarenim bobicama. Dobra stara vremena.
'ta ce amerikanci, mi smo sa tom vrstom medicine deset godina ispred, kod nas i djeca to uzimaju kao precentivu
Micibaja, dolar bijeli i zeleni, moj favorit superman... eh to su vremena bila.. Jest da se ne mogu sjetit sada šta je bilo za ručak juce, ali bilo je dobro dok je trajalo..
eh ovo sve neke stare na slici, ove nove sad su puno bolje
dok me nose na tabutu
E zamisli frajera puko ko lajsna i nakljukas ga bobama da mu mozak i damari pice 300 kmh. Pa mislim stvarno koliki kreten moras biti da bi ti tako nesto palo na pamet. Dajte ljudima gandzu da saberu misli i nastave zivot
MDMA-om, ne ectasyjem....
A nije im bilo tesko procitat majke mi :) oni samo iskopirali clanak ko i inace :) jedino ti si izgleda dobro informisan i ja sam isto citao vise puta da je MDMA u pitanju ali sta znaju ovi debili samo daj da nesto objave :)
@Zigollo ecstasy može, ali ne mora da sadrži MDMA. nekad sadrži MDA, što nije isto kao i MDMA ;)
kod nas ljudi koji imaju ptsp voze auto, imaju uredno oruzije na papire.
Multidisciplinarna asocijacija psihodeličnih studija - udruzenje i posao iz snova....
Muu🐮🐮🐮
Tzv. "vesela terapija".
Bgm jos se izlijecio nisam, mozda povecati terapiju
Uskoro ce i silovanje i ubijanje biti neka terapija....
Ex-staze života moga...