Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ljudi, ma.rih,ua.na je jedini lijek za tumore!!
Sa-y, Daily Mail i \"nauka\" kako to LUDO zvuci !!! (Rak (tumor) NIJE jedna bolest nego SKUP mnogih razlicitih bolestiju, tako da ni u principu UNIVERZALNI LIJEK nije moguc.)
http://www.nature.com/nbt/journal/v29/n5/full/nbt0511-373.html ni blizu ;-( nazalost...PARP inhibitori su testnoj Fazi 2 (kod nekih Faza 3)
ovaj iznad mene je pametan ko mudo marjanovo
\"Ovo otkriće bi moglo dovesti do pojave novih lijekova koji liječe sve vrsta tumora. \" Ovo MOGLO BI DOVESTI je najvaznije..a nikad ne dovede...
a kakva nam to sada neizlijeciva bolest prijeti?
Kakva je sad ovo provala?