Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko zeli da izgubi na tezini, neka upise pravni fakultet u Sarajevu. J*** vas sa svih strana i tako vas zaj**** da nemate volje za zivotom, a kamoli da jedete! Narocito sad u septembru, gubitak kg zagarantovan!
@ klotz gore ...pametniji si kad šutiš :)
Nije on sexy madafaka, već sonofabič.
kakve dijete izbacite slatkise, gazirano, i sokove i bijeli hljeb... sa sat dnevno aktivnosti lako se smrsa !
Ove trebe danasnje mogu pojesti strasno Ja neki dan gledam udjose u pekaru Ravena na malti 3 trebe skupa imaju pe\'sto kila sine pometose sve sto je bilo vruce
a sto sam zgodna pa sta je ovo \'vako aaaaaaaaaaaaaa
samo i treba izbjegavati ugljikohidrate... fol oni nesto znaju i pisu. tijelo samo sebi stvaraa ugljikohdrate tako sto trosi masne naslage i stvara ketonska tijela. vi mi nesto znate sa klixa ccc SRAMOTA. malo googlajte ;)
joooj kako sam sretna sto sam zgodna
ja pravim optčke varke,,kada hoču da sam mršava prebacim cice iza leđa..
...gle...ko to nama došo :)
...one kućne vage do 150 me ne mogu izvagati :)
ma samo probusiti kasiku i to je to :D ali... tesko se odreci dobre hrane. :D ma kad se covjek razboli odmah ne moze jesti i na zalost eto prislilne dijete. zato manite se dijeta, jedite dok ste zdravi i dok mozete. ;)
...jes\', ko ima čuku da more izdurat :))
Zaboravili ste i sex. Sexom se gube najvise kilogrami.
...jašta...trče žene za mnom k\'o pučanstvo za bit\' žirantom :)
blago tebi...ti si onda sexy madafaka\"