Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Logika, jer u mrežnici oka, kao i skoro svakom organu se nakupe toksini, i to se vidi. Malo prije istisnuh dosta gnoji iz svojih akni, toksini jer žderem nezdravu hranu. Herbert Shelton je znao liječiti slab vid i ostale bolesti očiju poput katarakte, samo postom. Kad postite, i ako popravite navike, toksini nestanu, oko se očisti. Onda čitav ta metoda dijagnoze preko očiju ne važi, jer ukinete loše navike, i sve se popravi. Svaki dan je nova prilika za zdravlje.
kakom poštom buraz štatie
poStom,post ili se zajebavas fbUser...?
Negdje sam procitao da se usljed prevelikog stresa povecava mogucnost pojave srcanog udara,a mi u Bosni pod stalnim stresom,a zasluzne za to nemam potrebe imenovati,svi ih znamo ionako
Imaš odličnu metodu za eliminaciju stresa i anksioznosti na klix forum - filozofija - mc2 metoda. Stres i anksioznost su ustvari isto. Također dobra knjiga duhovnog učitelja Moć sadašnjeg trenutka. Lik objasnio stres je ludilo, bolest, i samo zato što ga svi imaju ne znači da je imalo manje ludilo. Eckhart više pojasnio na fazon misli, a mc2 metoda na fazon osjećaja, iako su osjećaji i misli jedno te isto, misli uzrokuju osjećaje, i osjećaji su u tijelu a misli su u glavi.