Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav razmak, samo ga umakat ko ustipak u kajmak.
Izvinjavam se 23 vakcine su potrebne. :) Ah to nam je bas rijesilo problem djece koja su LOADED WITH MERCURY AND ALUMINUM, which by the way causes brain inflamation and you can google brain inflammation and see the never ending list of consequences for YOUR CHILD. Now please poenta ovog svega nije da sam protiv vakcina nego sam protiv njihovog masovnog vakcinisanja. Ja svom djetetu nedam po njihovom rasporedu nego po MOM rasporedu gdje ce ih dobiti sve ali tako ucestalo!
Neko se osjeca krivim sto je vjerovatno svom djetetu dala svaku mogucu vakcinu sto se daje djeci u Americi. Samo ti izvoli!! Ja sam odgovorna za svoje dijte i ono sto ja jesam uradila prije nego sto sam je rodila je da sam se DOBRO informisala. Ja nisam mogla zamisliti da jednog dana odvedem dijete na vakcine i da mi poslije toga dana dijete izgubi pamet i da je nikad vise ne vidim kako se smije i igra.. Ti si ta koja je neinformisana vjerujes amerikancima kao da ti misle dobro.. my God, znas li ti ista o pharmaceutical industry i o FDA? Obviously not, please expand your horizons and then give me an argument!.
Koliko vidim ada leki nije napisala nista protiv vakcina,nego je govorilila o pretjerivanju sa injekcijama
wowowo ova pametnica za 36 vakcina do 3 godine zivota u Americi MOLIM jesi li ti normalna u opste i ko ti je dao tu informaciju ili gdje si je nasla. Kao prva znas li koliko vakcina spasi djecijih zivota kao drugo zahvali se Bogu sto postoje. Zivot bi nam bio mnogio komplikovaniji bez njih. Ali nas neobrazovani narod svaki uzrocnik bolesti mu je vakcina, injekcija ili nestrucnost dr nikad nisu oni njihov nacin ishrane pusenje, alkohol,droga itd ne vaccina je uzrocnik svih problema.Mi nikad nsimo kriv uvjek je neko drugi.Prvo se dobro informisi pa onda pisi o necemu. Ili kopiraj nam taj tvoj kalendar od 36 do 3 a ja cu ti poslati od rodenja do 18 da nebi i polije luipala nebuloze.
Kako mozete postavljati ovakav clanak koji je osnovan na pukim lazima? Mislim kriminalni ste sa svojim standardima o prenosenju vijesti, ponasate se kao najnemoralnija TV stanica na zemaljskoj kugli. Cuj te teorije: \"razmaknite trudnoce zbog autizma..\" ma vi fakat veze o zivotu nemate, kako vas samo nije sramota sr*ti po ovoj stranici. Autizam nema nikakve veze sa razmakom trudnoca praznoglavci, autizam je povezan sa metalima u injekcijama i zbog ucestalih davanja injekcija kao na primjer u Americi gdje preporucuju 36 vakcina do trece godine. Nemogu sebi da dodjem da ste postavili ovakvu glupost da svijet cita!!!!!
haj ne seri
http://www.pcguru.com.ba
Sta bi Dzeko rekao na ovo?
a sto su mi na vrh glave ova statisticka \"istrazivanja\". ne moze se napraviti zakljucak samo na osnovu korelacije dvaju grupa podataka.