U tridesetim se nema vremena
0
Najbolje se mrša sa 28 godina
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@:/ Sve moje receno se odnosilo na nemarne zene kojih licno poznajem mnogo... I kad se hoce sve se moze...prvo zbog zdravlja pa onda sve drugo... A ja..pri tom nisam od onih koji idu drugim zenama, ne samo zato jer je moja savrsena i nakon djece sto je dokaz da moze... Najgore je naci ispriku u djeci i tako djeca ce otici a supruznici ostaju jedni drugima opusteni...a ni sex nesmijemo zapostaviti... :)
eh super, onda cu cekat 28 pa pocet mrsat
@ Dzo, u četrdesetim skoro svaka žena ima barem dvoje djece i prioriteti su joj veći od manekenske figure, za razliku od muškaraca kojem je vlastito međunožje najveći prioritet. Hoćete nekoliko komada djece a da vam žena izgleda kao holivudska diva...to može ali u snovima.Onaj ko voli ŽENU sa pedeset kg, voljeće je i sa sedamdeset.
Kakve crne dijete. Treba svaku noć prije spavanja izaći van i trčati 6 km, ali mrsko ljudima. Svi bi da mršaju a da ništa ne rade, može malo sutra. Trc milojka.
@melisa,stvarno pretjerujes,prelazis sve granice,imas zaista problema ti ocigledno je!!!!!!!
Ma nema interesa u cetrdesetim, a ima interesa da se buni kad cojek ode kod druge... Logika
najbolje se mrsa kad kisne gl@@va , probajte necete pozaliti