Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U moje vrijeme nije smjelo da se metne, dok se ne vjenča! :)
sad se fali ko kome mece i dje, lijepi dobri serijat!
Ma prijatelju uvjek se metalo prije vjencanja, al se gledalo u koga da se mece a i ko mece!!! Nemam nista protiv tog, al se budim kako neko moze da upozna nekog i po*ebe se u roku od 12h!!??? Pa i pse ako pogledas na ulici imaju neko udvaranje i vrijeme koje potrose ne neke svoje ceremonije!!! Al ne sad se to napije, napusi a ujutro pojma nemam ni koliko ih je bilo ni sta je bilo!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Hvala Allahu kada nas je počastio islamom.
luna.luna da li je on to glup jer je posvecen vjeri... tebi izgleda ni malo nije dao pameti!
Zamolio bih dotičnu da navede moje komentare koji obaraju moje vjerovanje. Zahvaljujem!!
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
evo dokaza da ne treba svakom hajvanu ni dati.. :)
Ovo je grozno sto je uradio curi, pa to je ubistvo sa predumisljajem
Haj bar joj je javio...
na ovim prostorima broj zaraženih je po statistikama jako malen, a malo se ljudi testira, stvarni broj je 2, 3 puta veći, samo da ga metnu ne piše nikome na faci je li bolestan ili ne!tako da ovi koji tu pametuju kakva je ona bolje da razmisle s kime su sve bili i jesu li se štitili!
Divim joj se na pozitivnosti i što je odlučila živjeti s time, ja ne bih mogla....
otisla bih i osjekla mu ........ pa j.... sad jarane koga hoces
jesi opasna ;)
HIV je to nije gripa,cuj price da me se sjecas ,maloumnik neki i i ona ga je vjerovatno varala i drugog zarazila ,djele HIV ko poklon
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Muško...
Vidi ponosnih roditelja.
Da je pametna posula bi te čudotvornom kiselinom od koje bi nosio ožiljke cijeli život, pa bi ti nju pamtio i na ovom i na onom svijetu.
Koji kreten....
Treba uvesti ljekarski prije vjenčanja tako da se niko ne ljuti,a i bilo bi efikasno.
Da prije vjenčanja jer kad planiraš pravit djecu trebo bi znati skim.
Pa eto i ova je znala izgleda,kako to znati kad ljude vole lagati.Al ako ideš da praviš potomstvo meže se desiti da se HIV prenese na djecu.Zato to govorim.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Hiv, nehiv, dobra k'o avion.
Koji debil moras biti da ovo uradis, stvarno boze sacuvaj. Uzas
Hmm pa ne znam sta da ti kazem, ne trazi se to je sigurno. Uvjek imaju predrasude, da tako nesto kazes pobjeci ce sad pa sad. Mada po meni je to sasvim normalno, pogotovo ako si imao vise partnera, nikad ne znas sta te moze snaci. To bi trebalo da bude isto kao kad kazes uzmi zastitu, ili sta znam..... A reakcije su uvijek vise negativene nego pozitivne. Ovo govorim samo gledajuci na desavanja oko sebe, a nikad ne mozes reci kako bi na nesto reagovao, dok te to ne snadje.
Itekako tabu tema, a upravo bi trebalo da bude suprotno. :-) Eto vidis, kod nas je ustvari ta neupucenost najgora. Zao mi je za mamu, i hvala bogu pa se izlijecila. Eto cist primjer koliko smo mi neupuceni. hahaha to nevina sam, sta reci, svaka bi da joj p... a da ostane nevina, ali ne ide to tako. Mada i zenama je uvjek nekako teze, ako je imala vise partnera ku... je a opet muskarac laf je. Nigdje veze ali tako je. ;-) I naravno podrzavam to sto bi trazio nalaz, a i ti svoj da predocis i sve karte na stolu, ako i bude nesto ne daj boze moze se lijeciti i izlijeciti. Bolje tako nego da jedno drugo optuzuju stalno ti si kriv..... i tako to. Ako te voli pristat ce na sve, tako da ce to biti kao jedan test. hahahahah ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Nije joj nuzda bilo