Istraživanje hromosoma 'Y'
0
Muškarcima ipak ne prijeti istrebljenje
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Onaj koji je stvortelj svih svijetova dao je upustva za riješenje svih problema čoviječanstva Allah Milostivi u Kur\'anu Časnom kaže: Ako se bojite da prema ženama sirotama nećete biti pravedni, onda se ženite onim ženama koje su vam dopuštene, sa po dvije, sa po tri i sa po četiri. A ako strahujete da nećete pravedni biti, onda samo sa jednom; ili - eto vam onih koje posjedujete. Tako ćete se najlakše nepravde sačuvati. (An-Nisa\' - Žene 3. Ajet) HAHAHAHHAHAHAHAHAHAH!!!!!
uuuh,....dobro je!!! bas sam se bio zabrino!
Onaj koji je stvortelj svih svijetova dao je upustva za riješenje svih problema čoviječanstva Allah Milostivi u Kur\'anu Časnom kaže: Ako se bojite da prema ženama sirotama nećete biti pravedni, onda se ženite onim ženama koje su vam dopuštene, sa po dvije, sa po tri i sa po četiri. A ako strahujete da nećete pravedni biti, onda samo sa jednom; ili - eto vam onih koje posjedujete. Tako ćete se najlakše nepravde sačuvati. (An-Nisa\' - Žene 3. Ajet)
\"Iako se hromosom Y razvija brže od ostalih, opet ne mora da znači da su muškarci napredniji od žena\". Da, ali se čini logičnim. Pogotovo ako se uzmu u obzir svi geniji, Nobelovci te broj naučnika u odnosu na broj naučnica danas. Osim toga, ovu izjavu je dala žena. Vjerovatno još nije prošla kroz fazu ljubomore u svojoj (sporijoj) evoluciji :D
Onda ce nestati cjelo covjecanstvo. Il ce se zene same razmnozavati???