Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko kalorija se potroši ako pometeš svoju avliju i barem malo ispred svoje avlije? Koliko kalorija se potroši ako ostaviš komentar na gotovo svaki članak na klix-u? Koliko kalorija se potroši kad se iznerviraš čitajući glup članak na klix-u?
bolje napišite izgubite živce
...idiotlucima nikad kraja. npr. žašto ne hamalit vreće "cimente"?
potrosis pare u shopingu a onda kad nemas sta jesti sjedes u kadu i places dok je punu ne naplaces, kolko sam ja skonto?
za sat vremena u shopingu izgubite 130 kalorija, kao da ste uradili 20 sklekova. jedina razlika je sto za 20 sklekova treba 30ak sekundi.... Skoro identicno...
pa i nije baš..za sat vremeena shopinga ćeš potrošiti kišu para a 20 sklekova je džaba :))
da raja ima toliko para za sopinga isli bi i u teretane kupovali fitnes sprave za kuce a bgm i zdravo se hranili
Bavim se teretanom ali bi mi bilo preofirno dizat deterdzent u supermarketu
lol :)
ahahaah sve ovo radim........ali ne skidam kg
@zlajapravaraja pa ne bi rekla.........ne skidam...............ali i ne dobivam......valjda odrzava i ravnotezu
@mirrorce ...ima jednostavan eksperiment .....dokle god kada sjedi u stolici i opruži noge je ne prevagnjuju žena nije debela............
ne serite..
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... Sve mi uzelaaaaa, aaaaaa sve mi uzelaaaaa.