Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja sam na takvoj izgubio nevinost, i dan danas mi je u sjecanju
dosao komšo kaze i on bi je volio opajdarit i tu joj bi kraj
Nauci ovdje sve sto mozete i bjezite u Njemacku. Tamo cijene doktore, medicinske sestre i tehnicare.
A ko ce nas lijecit , Zumra sa šaltera?
Nek te lijeci SDA!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sta izlazi sa medicine, i te lutke ce da "riknu" vrlo brzo...
Kod nas se uce na zivoj djeci http://www.biscani.net/dr-amiru-basanovicu-godinu-dana-zatvora/ pa gledaj
Imamo mi puno "lutki" u ovoj BiH, koje se bas ponasaju kao vase staromodne lutke
Posaljite onu iz Doma zdravlja Saraj Polje, sto vadi krv na nalazima, ona plava starija, e nju posaljite nek malo obnovi znanje. Kad zabode iglu osam dana ne mogu saviti ruku.
Dobro bi bilo da i ovi stariji doktpri malo odrade prakse na novim savremenim alatima ...
hvala Bogu da su skontali da treba sta u obrazovanje uloziti
Jeftinije da him ja Bake poslo 2-je sa biroa, da vjezbaju na njima! Il one Sebijine sto su pobjegli ispod noza!
Dr. Ira je svijetla strana KCUS-a, hvala joj za sve. Pozdrav od bivse pacijentice cijelom osoblju JIIT-a, a ovoj doktorici i velikoj zeni puno uspjeha u daljem radu.
"Doktorica Ira Tančica mi je nekoliko puta rekla da od Irene nema ništa, da je gotova, čak mi je govorila i da odem u mesnicu i kupim joj nova pluća. Jednom sam je, pošto je tu bila moja supruga, molio da pred njom ništa ne govori - sklopio sam ruke u znak molbe, a doktorica ih je grubo odgurnula i glasno ponovila isto. Čak je, kad me je nazvao ljekar iz Klinike Bežanijska kosa, kome sam slao DVD-ove sa nalazima, otela moj mobitel iz ruke, jer je znala s kim razgovaram, i rekla: 'Irena je gotova, šta se vi petljate, niko joj više ne može pomoći.'" ebo te Ira Tančica i ti nju....
Moj Cox, ne znam kakv ti je to citat. Ova zena je mojoj mami spasila zivot i pomogla meni da sacuvam zdrav razum uz sve kroz sta smo prolazile nas dvije u tom periodu. I opet napominjem, ne samo Ira vec i ostalo osoblje JIIT-a. Cemu psovke, svaka cast. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Uce oni i na zivima, a ima dosta i starijih koji uce na svojim pacijentima, pogotovo onim ranjivim, tesko bolesnim.Cast izuzecima
Lutke na aparatima
Potpuno realistične, i vjerodostojne kopije ljudi ? Hmmm... Naspram ovih, vjerodostojnije su i više realistične one lutke iz izloga na kojima se reklamira odjeća.
Bolje ovo nego da se uce na djeci i necijim bebama...primjera iz prakse, milion.
Sta ce uciti??? kako se pare uzimaju
Njemci i Austrijanci ce nam biti zahvalni na visoko edukovanom kadru i dobroj genetskoj strukturi pojedinaca, a ovdje nek politicara zene lijece.
Ima li ćunu ?? :D