Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a ti ne volis med ili ti je skup,pa eto ti šecer
Još da dodam, nema tog pčelara koji ne tretira svoje pčele sa antibioticima i koji ne \'\'prihranjuje\'\' pčele uz pomoć brazilskog GMO šećera,...
U današnje vrijeme zagađenja okoline, GMO, totalnih pesticida, osiromašenog uranijuma... Med, pa to je nešto najotrovnije,...Bljak!
nema fate par dana mujo se zabrinuo.. zove je na mobilini i pita \"fato gdje si\" .. kaze fata \"evo me u zvorniku na savi\".. \"kako na savi valjda na drini\" uzvraca mujo.. \"evo ti ga pa ga sam pitaj kako se zove\" odgovara fata
Ja kad se najedem janjetine, pa onda dodam oraha i meda. Pa, tada nesilazim sa Sacire po 8 sati. Poslije toga Sacira jedva stoji na nogama. Sto ti je med cudo za seksualnu potenciju.
viva la med :)