Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ustajanje u 6 bgm nije dobro al ko me pita
Pitam se , koliko dugo Fadil spava ?
Fadil ne spava, Fadil radi non-stop.
@Gazda Fadil je mashina, mi s Fadilom i samo nebo je granica...
Kakve budalaštine, jedan dan pišu da je dobro duže spavati za par dana da to nije dobro, jedan dan pišu da je neko povrće zdravo za ishranu nakon oređenog vremena pišu da nije zdravo da je štetno i tako u krug. Na ove budalaštine ne treba da se osvrćemo.
Ne znam što vas čitam uopšte !!!! Jedan dan pisete da oralni sex izaziva rak grla, prodje 7 dana drugi clanak kako treba sto vise intenzivirati. Sad jedne sedmice clanak kako treba spavati i imati normalan san, sad eto kao ne treba puno. Znate sta idite vi u PM.
e jebiga, ne valja umor, ne valja dugo spavati...ma mrrrrrrš
da mi se naspavat pa neka me spuca. radim trecu
...po svim stručnim analizama koje ođe čitam, ja sam umro prije 30 godina. 300.000 hiljada tisuća milja pučasntva , naspram 7.000.000.000 vraški respektabilan statistički uzorak. otprilike ko doprinos jablaničkog jezera protoku amazona u delti.
Ja samo spavam i bacam ga do nesvijesti (dobro, u pauzi dam komentar na clanak na Klitacu) i sav sam mladolik, zdrav i cio!
@apscinencija nisam ti prijetio
Dacete vi nama mozdani udar svojim glupostima. Ovakve gluposti mozak tesko moze da izdrzi.
Ova studija ne valja nicemu. Cak Jennifer Lopez je rekla da spava minimalno 8-9 sati do 11h ako uspije stignuti od obaveza i pije vodu redovno. Ona je to izjavila na youtube-u kod doctor OZ-a.
Posto ameri rade vise poslova a nemaju vremena da spavaju, bice da im je krivo hahaha
E jbg sad, ne valja previse, ne valja premalo. Haman je najbolje nikako ne spavat'.