Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@stanice Pridružujem se čestitkama na komentaru jer niste nigdje pogriješili u ovome što ste napisali, ali samo jedna mala replika. Kad već nekoga(urednika teksta) ili nešto(tekst) kritikujete trebali biste obratiti pažnju na Vaše greške koje Vi pravite-one su većinom gramatičke i nisu u fokusu / u fokusu je neki drugi dio ali bi ovaj Vaš komentar mnogo ljepše izgledao da ste te greške ispravili.Npr. sarajevu(malo slovo).Ipak ste Vi profesor hrvatskog jezika i stvari poput ovih Vam se ne bi smjele dešavati ni u snu !!! Lijep pozdrav i još jednom drago mi je da pročitam komentar koji se slaže sa i mojim mišljenjem o kroatizaciji i pokušaju iste. Živjeli :)
svaka cast na komentaru druze...
se inače na bosanskom kaže \"ćelije\", isto kao što su \"znanstvenici\" oduvijek u bosni bili \"naučnici\". meni ne smeta ova kroatizacija, i sam sam hrvat i živio sam 16 godina u hrvatskoj kao profesor hrvatskog jezika u srednjoj školi. tako da hrvatski sigurno znam bolje od svih na ovom portalu. ali sam rođen u sarajevu u znam kako se oduvijek govorilo. a ovi pokušaji kroatizacije su smiješni ne samo bosancima i hercegovcima (s izuzetkom škutora) nego i većini hrvata, jer se rade nasilu i nisu prirodni, kao što je i tuđman pokušao uvesti novogovor. čak na nivou državnih institucija nisu u stanju biti dosljedni - pogledajte site PoreSKe službe - već na prvoj stranici imate \"porezNa\", i tako dalje. naravno da mediji prednjače, izmešu ostalog i ovaj portal, koji je \"cijenjen\" i po izuzetnoj nepismenosti generalno