Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za mustuluka ste majke mi
Poznato je da najsnazniji lobi (mafijaski ) ima farmakoloska industrija ,mnoge stvari bi se mogle izlijeciti ali oni onda nebi imali posla ,tako je i sa lijekom protiv celavosti ! Lijeka ima i on egzistira vec duze vrijeme , ali ova farmakoloska mafija onda nebi mogla prodavato obilje laznih losiona ,pomada ,sanpona protiv opadanja kose,zato ne treba ocekivati neku senzaciju od ovog \"lijeka\" !
ma Ameri, boli me cundara za vas, zene me vise vole celavog :) Bolje biti Vin Diesel nego Wayne Rooney ;)
ima da pustim kosu do guzice
Ja mislim da je commi glupu nekom pogledu, jer pokusava da dokaze glupima koji ma je lakse metar u pedu nego cm u mozak. Dok zivi Novartis na celu sa covjekom koji ima placu 5000 KM po satnici nikad ni jedna balkanska firma nece prodati svoj lijek. Pokusala je pliva, najbolji antibiotik,nista. Daniel Vasella vlada.
fakat je glup ovaj commi :-) frajer je retardiran...nije on ni za Mrkve...:-)
Dok ne izmisle \'lijek\' za celulit nebi trebalo ni ovo...ha ja...muskarci vazda u prednosti...jedina negativna stvar koja je prirodno muske pogodila je celavost jos i to ako izlijece...stvarno NIJE FER!!!
e moj commi...frajer te podera u znanju, a ti fol zaposlen u Bosnalijeku, trebao bi ti potražiti drugi posao, recimo da počneš razvoziti čevape kod Mrkve, malo si priglup imam osječaj za ovakve teme :-)
odavno je nadjen lijek za celavost, valjalo bi nam nesto protiv celavosti :)
Eto muštuluka za Bosance, ionako ih je sada većina za odbaciti-i glavati i ćelavi.
Ovome ce se Dino Merlin najvise obradovati :)
Najveca sramota je da se za ovakve lijekove vise ulaze neko za rak... Sta fali biti celav?
\"PRIKA\"pojma nemaš, pilfuid je proizvod Bosnalijeka i to je 5% otopina minoxidila, nus pojave jesu aritmija i svrab ali gubitak libida je od sasvim drugog lijeka - finasterida, i to u 2% slučajeva. Idući put kada kreneš napisati neku glupost dobro razmisli i eventualno pročitaj nešto vezano za to da se ne provaljuješ. Medicina je otišla daleko u riješavanju ovog problema.
Unistice Vin Diesel ove lijekove, on ih vjerovatno ne zeli...boze sacuvaj da ima kosu na glavi:)) Bez kose cojk legenda.
...sve je moguće, zahuktalo se na polju regenerativn medicine u zadnje vrijeme. U trci su mnogobrojne kompanije a u igri je bruka profita...Aderans, Histogen, Replicel i sada dr. Costarelis sa ovom teorijom, i svi su u velikoj utrci do zlatnog grala, desit će se nešto u narednim godinama, ja mislim da će kraj 2014. biti velika prekretica...
ovo je 4. lijek u zadnjih godinu dana...jadno je da ne mogu riješiti ovaj problem u 21. stoljecu.....