Komentari (160)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve zavisi kojim poslom se bavis, ne mozes se oznojiti svaki dan k'o hajvan a tusirati jednom sedmicno.
Zato sto more sam zadnji put u tramvaj usao nekad u Februaru
Podsjeti me na mamu."Nista ne radis, samo se kupas, od cega si se oznojila?"😄😄😄😄😄
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ma ja to od bajrama do bajrama
@SuaveAcecino Baš za vas koji se svaki dan žalite da nema vode! 😂
ne valja izmedju dva bajrama :P
Ama uščuje se čoek kad se ne kupa...
Ama ovi kao da zive u nekim sterilnim kutijama i nista ne rade. Pa obavezno ujutro prije posla, i navece prije kreveta. Kako drugacije?
''Stručnjaci'' ne jebu svaki dan.
Istrazivacu je bolje da se tusne. Manje ce mu gluposti pasti na pamet. Tusiranje jednom dnevno je minimum. Cuj dva puta sedmicno...?!
svakih pola godine
a kad ne uklonite ta divna esencijalna ulja, onda tako lijepo mirisete da bi vas rodjena mater na propuh stavila, da moze udahnuti a da ne crkne od smrada na mah. cuj dva put hefticno?! istrazivac pokusava ovom teorijom opravdati svoje nekupanje. a hoce li mu i zubi istancati i desni se "izloziti bakterijama" ako pere zube dva puta dnevno? garant ima teorija o pranju zuba svako drugi dan. bljak.
Sasvim dovoljno nedjeljom prije skole.
Aaaaaaaa dva puta tjedno? molimmm, to je previše, treba dva puta mjesečno ili još bolje samo ljeti kad dođeš na more, uskočiš i opereš se odmah :) treba čuvati vodu???
Idi, peri se, oznojila si se tipkajući.
@RAMMSTEIN u pravu si, gdje je još ljetovanje na moru. :)
Kada je vruce svaki dana kada je zima jednom sedmicno 😂
ako je baš,baš zima onda može samo za đurđevdan
...hahahahahaaaaaa......šta ima Kolumbo.....otkrijel' se šta......😂😂😂😂
Sto dobro sto mi nije zena kuci,ne moram sa kupat svaki dan
ja se ne tusiram nikako,ja se bokalam svaki dan,stedim bojler,a vodu grijem na sporetu
Za one sto se znoje, znoj sam po sebi ne smrdi. Znojem se izbaciju voda i mnoge materije iz ljudskog tijela a te materije su hrana za bakterije koje se nalaze na kozi i u zraku. Interakcija izmedju znoja i vanjskih bakterija proizvodi smrad. Takodje i u jako zagadjenim sredinama koje imaju i puno sumpor dioksida dolazi do interakcije sumpora sa odredjenim hemikalijama u znoju. Dakle prije nego sto optuzite osobu da smrdi kontajte da je zagadjenje vazduha mozda vise odgovorno.
uglavnom tacno, ali ja sam utvrdila i konekciju s onim sto jedem... sto vise jedes sirovu i zdravu hranu-manje smrdis. vise preradjenih sranja i dzaba ti sterilna sredina, smrdices k'o tvor
bošnjo se ne tušira; on se kupa jednom sedmićno, obićno subotom... ;)
Ja se tuširam jer ne želim da uznemiravam druge ljude svojim smradom, zato je neophodno barem svaki drugi dan.