Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
s ovog svijeta niko se živ nije izvuko.
Šta radi premijer Forto i vlada KS!! Vlada Kantona Sarajevo izdvojit će preko 120 hiljada maraka za pomoć kladionicama čiji je rad bio obustavljen u martu i aprilu ove godine zbog pandemije koronavirusa, objavljeno je na službenoj stranici Vlade.
Ja sam uvek pre za kvalitet nego kvantitet. Mada, nije da ne vežbam..a da li ću živeti 74 ili 79 godina, pih... 'Svak je rođen da po jednom umre, čast i bruka žive dovijeka'.
Šta radi premijer Forto i vlada KS!! Vlada Kantona Sarajevo izdvojit će preko 120 hiljada maraka za pomoć kladionicama čiji je rad bio obustavljen u martu i aprilu ove godine zbog pandemije koronavirusa, objavljeno je na službenoj stranici Vlade.
Malo je to 74,79, daj bar 87+. Kvalitetnih. 😉
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Takve najpre trefi šlogging
Izgubio si novac jer je vrijeme jedini novac koji imaš
Mora da je strasna gnjavaža u životu Mora da je grozna gnjavaža u životu Mora da je jeziva gnjavaža u životu Doživjeti stotu, doživjeti stotu.
@jasminnnezgodni Brega objasnio 😄 ali evo, ja imam par primjera ljudi koji su živjeli više od 100 u svojoj okolini, jedan je gluho bilo, Bože sakloni, par zadnjih godina kao živi leš 😞 a drugi su živjeli ok, na svojim nogama, gledali tv, slušali radio, čak i čitali, družili se, bili puni života i zanimljivo, nisu voljeli ni spominjati smrt.
Uzor ne mora biti reprezentivan ako je izvađen iz profesionalnih sportaša. Da se držimo homo sapiensa, star je nekih 50.000.god. Kroz to dugo putovanje min 40.000 god smo se kretali u potrazi za hranom i umjereno jeli. Od ostalih 10.000. god opet semo se puno kretali, radili a malo jeli. Poenta hrane unosi umjereno, troši ko SUS motor u autu pri 80 na sat ne forsira i prećeš dovoljno.
brojanjem para, pitajte baketa
Biciklizam, planinarenje i lagani bodybuilding. Idealne stvari za svakog prosjecnog covjeka, dobra forma i bez povreda.
To ti kontas ako ti tako da je to najbolje?
Živiču dok mi je Dragi Allah propiso
da vas nafilujem i za veceras pa do sabaha se vidimo hae tbate li hitan zajam? kontaktirajte ekspresne zajmove nude sve vrste zajmova .. Nikad nisam mislio da ću ponovo upoznati neku pravu kompaniju na mreži dok ih nisam upoznao .. Ovo je prilika da ostvarim vaš san WhatsApp: +1 (313) 306-0862 +381 (61) 197-2618 E-adresa: [email protected] Upoznajte ih i budite sretni ...
Sve preko 80 je patnja,kad se cuna pretvori u suho meso gotovo je
Kornjače žive najduže. Zaključak se sam nameće.
Trcanje i plivanje nema boljih stvari na svijetu
Postoje laži, a postoje i statistike. Uglavnom kad pročitam da je umro neki sportaš, skoro nije nikad prešao 80 godina.
Drogom protiv sporta
Fitnesom
Ja ne mogu da vjerujem da ovdje nema plivanja. Ne znam da postoji fizička aktivnost koja ima manji stres na lokomotorni aparat, dok sa druge strane ima savršeno dobar uticaj na kardio-vaskularni, respiratorni i mišićni sistem.