Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ona od pola marke
@23 jabuka je bolja! Ugodno sa korisnim! :D
Da sam znao da su pola marke promjenio bi je do sad, barem 3 puta...
Eh ovako. Ova E-četkica na desnoj strani je Oral-B, rotaciona četkica. Smatram je lošom jer oštećuje desni, a samim tim i potporni aparat zuba. Postoji E-četkica tkz. vibraciona koja izgleda poput obične. Koristi se na gore opisan način, s tim, da vibracije koje stvara olakšavaju mobilizaciju plaka. To vam je najbolja četkica za zube. Oral-B konac iz serije Pro-Expert Premium pravilno koristiti ( na Youtube pogledati ) i to je to. Pozz.
Hvala :D
Djelomicno si u pravu, ali da ti kazem, ova cetkica Oral B ima nastavke, sto znaci, ti mozes kupiti nastavak ove cetkice koja nije okrugla, vec izgleda kao obicna cetkica, plus, ova cetkica ima i smanjenu brzinu koja sluzu bas za desni tj. zubno meso, tako da ti nece ostetiti desni ili zubno meso. POz
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ja nakon pranja obicnom cetkicom uvijek skoknem do garaze i propusem zube kompresorom. Da vidos osmjeha "ko Zdravko Colic"
Trebao je Gollum review uraditi i reći koja se najbolja pokazala. A čula sam da električna četkica čuda čini. Kaže raja, devetke ti niknu :D
...a, koja je stolica bolja ??? 😂😂😂😂😂
ja sam sa elektricne preso na obicnu cetkicu....
MENE STRAH OVE ELEKTRIČNE DA MI ŽVALJE NE RAŠČEREČI, MOZE MI VILICU IZVALIT IZ LOBANJE.
Kvalitetna cetkica kosta 10 KM, u pitanju su Curaprox cetkice sa 5460 vlakana. Elektricne s druge strane, kostaju oko 40 KM najjeftinija, do onih sa punjivom baterijom od 150 KM pa navise, ovisno sta sve ima od funkcija. Moje misljenje je, da je svaka cestkica dobra, sto znaci, moraju se prati zubi. Tko ima novaca, elektricna je super, tko nema puno novaca, i ona od 3 KM je sasvim dovoljna.
Ona treca je naj bolja zato sto je jeftinija od te dvije.
Kod mene i punica kupila ovu sto zuji i vibrira
I sad cesto pere zube ja mislim, i reci punici da se ona ostavlja u kupaonici , a ne nosa u djepu upaljena !!!
@jocker10 Voli bestija kad zuji😀
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo kruzno cetkas... a ne ko da tepihe ribas..i imat ces dobre zube.. a i ako ti se ne posreci..ima zubalo.. :))))
Ako peres zube kako treba mislim da je fina klasika i bolja i jeftinija
Znam jednu, koja moze 30.000X u minuti micati rukom.. ali ne bih da mi ona pere zube :D
Ne pomaze nam ni jedna kad mi po citav san ispijamo kahvu i pojemo pivo
Električna je definitivno bolja. Jedina mana, skupi nastavci u p.m.
Meni je bolja obicna. Obicna radi kako ti hoces, a elektricna radi kako ona hoce.