Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
djevojka mi 4 mjeseca nije imala culo mirisa poslije covida, i ev vratilo se
@traubisoda 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
@traubisoda ako zasvira slazes joj da korona izaziva halucinacije 🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ovo potpisujem, od mjeseca novembra kada sam prebolovala koronu do danas culo mirisa se nije vratilo u normalnu, ili ti na ono sto je ranije bilo.
meni neka hrana i nakon 8 mjeseci ima miris koji podsjeća na neki gas ili nešto slično, uglavnom loše skroz
Meni se izoblicilo culo mirisa iako je proslo vise od pola godine, npr voda mi ima miris hemikalija, hrana neka isto, pitam se samo kad ce se vratiti u normalu
prosle godine su padali argumenti izmedu mene i mog oca. on navro da je ovo sve bojni otrov, rat a ja naivko glupi govorim "nije ovo je virus". Bogami bi on u pravu.
Istina. Ne potpuno ali mi neka hrana već 8 mjeseci ima odvratan miris.
Hajd, drago mi je da.ima nade da ce.se.vratiti iz vasih komentara. Nego, mene jebe potpuni udah nakon moje korone. To mi se jos nije vratilo. Nadati se da hoce.
ajdemi popushi
Slika sa shuttera vam je cirkus hahahaha
Da je bar samo culo mirisa problem
Ovo je bio problem kod normalne corone, ovaj britanski soj unistava sve
Coronu sam prebolovao u novembru mjesecu uz skroz blage simptome, samo nagli gubitak mirisa sto me je i natjeralo na trstiranje. Tek mi se unazad nekoliko dana vratio miris, ali ne 100%, nekih 70-80% i to dosta stvari ima izoblicen miris, cudan za opisati. Nesto bas kako i opisuju, pregoreno, smrdljivo i sl. tome. Interesantno da bas u novembru medju zarazenim ima najvise ovakvih slucajeva.Da li to ima veze sa novim valovima i mutacijama hajd ga znaj.
culo njuha se kaze, a ne mirisa.
samo sam se salio za Bosnu,
Stalno i uporno narod kljukaju ovakvim nebulozama, who mafija seoska
i ja sa izgubio culo mirisa sad kad serem mirise mi na lavandu
Još jedna indicija da je virus iz laboratorije. Nos ti nije začepljen, a bukvalno nemaš ni čulo mirisa i još gore ni okusa. Srećom vratilo se.
Problem ce biti preko ljeta kada se usmrde ispod pazuha, a niko ne osjeti 😂
Samo da znate ovo stanje se desava ljudima pod kemoterapijom pa razmislite malo.
Od nove godine 2019/2020 nisam bolestan, hajde valjda me nije spopalo do sada :D