Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Coca Cola je najzdravije pice na svijetu. Prepuna vitamina i bez ikakvih dodataka secera. Preporucuje se svma, a posebno dijabeticarima...
Opet malo americko - izraelske propagande ........ FUJ! btw: ne pijem kolu nikad
imam dvojicu prijatelja koji su, kada su kafu zamijenili kolom (jedna ili dvije limenke dnevno), nabacili po vise od 10kg... u periodu od godinu ili dvije.. to mi je dovoljan razlog da je izbjegavam, mada sam je generalno i prije pila dva puta godisnje zbog problema sa zelucem...
Briga me za gazirana pica ja to nikad ne pijem,..
svi vole, a oni opet svi lazu? ....koje glu.pe generalizacije, zaboga! Idi spavaj..
@Melisa Draga moja Melisa kako će Coca-Cola pripadati PEPSUco? Pepsi je Pepsi, a Cola je Coca-Cola. http://en.wikipedia.org/wiki/Pepsico
Krivi smo mi što je pijemo!
Ma voda,prirodan sok od narandze i limunada su zakon\"! kolu voli svako i ko kaze da ne voli laze,al je nikad ne pijem jer je cist otrov!
\"A razlika izmedju pesija i kole je? Jesi kreten brete\" Uceli vas na selu o tome sta je sarkazam i ironija ? Nemoj se prosipati bez-veze. Jos malo skolice i naucices valjda.
Ne idem u teretanu, jedem samo masnu hranu. Pijem, pusim kao Turcin sam cu sebi da se skurcim.
A razlika izmedju pesija i kole je? Jesi kreten brete.
Koka-Kola je cilj zivota. Dobra koka i jos bolja kola.
CocaCola pravi takve malverzacije u organizmu, da ste svjesni nikada je nebi pogledali. Kod mene licno gastritis i cir na zelucu, i sve to sa 25 god. Ja je nisam pio ja sam je gumom nalijevaosan. srecu sam imao pa sad ovo pisem.
Ja sam cito skoro gdje kazu da ni radijacija nije kriva, sto u krugu oko chernobila od 500km niko ne zivi. Koka kola je najvece smece na planeti i shire, zato ja vama preporucujem da pijete Pepsi Twist.....
ma daj...ovo je najbolje sto je jevrej ikad smislio........
Sta pricas ti idiote??? Nije bitno koliko ko ima para to je stvar nacina zivota i da li ti mislis sta jedes i pijes. Uvijek mi je draze dati pare za neki gusti sok nego za kolu.
Pa i nije kriva Coca-cola, krivi su retardi koji je piju u litrima umjesto vode. Stvar slobodnog izbora, sto bi dr House rekao, svako ima pravo biti glup.