Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma fuj. Ovaj bračni par nema mjere. Nisam dolazio kod njih na preglede, ali znam da nisu kakvi ljudi.
Ovaj doktor je poznat kao neko, ko nikad nije bio na poslu kad je radio u KCUS. Više puta sam čula da ga nikad nema na poslu da radi privatno. Osim toga samo se slika i moljaka novinare da mu objave tekstove. Nije kakav čovjek, moje mišljenje!!!
Meni je on pozitivan lik. Prije par godina mi je otvoreno rekao da ne može uraditi jednu operaciju, nije naplatio ni konsultacije. A prije toga su mi u jednoj drugoj privatnoj uradili nešto slično bez ikakvog komentara da ne može dobro ispasti. On je bio i više nego fer i korektan.
u Bosni ti mogu oprostiti sve osim uspjeha!to dokazuju i ovi hvalospjevi sda botova begovici a na kcusu moras od kuce nosit zavoj i tablete da te liječe! dr.Karabeg je u ratu operisao hiljade boraca armije BiH u ratnoj bolnici Vareš i u Sarajevu u bolnici Kosevo dok je šefica "studirala" po Zagrebu.otjerala je sve vodece stručnjake iz kcusa pa nas sad liječe stažisti i amateri! a o redu,radu i disciplini mogu govoriti samo oni koji bolnicu vide iz auta u prolazu.
Kurton od covjeka!
I jos plus pitar.
Sebija ga bas otresla. Kraljica
Majka priroda, otac Karabeg.