Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mrš u snippan materinu
mrš u snippan materinu
hajd bolen šuti i lajkaj, vidiš da skupljam lajkove, umrijet ću od gladi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
lajk ako si dosao samo da procitas komentare :333
Pratite nas kladionicarski blog,svaki mjesec siguran profit http://kwazimodotipovi.blogspot.com/
a kad ce nesto izac za gey orjentisanu decu????
Eto naša djeca glupa pa neznaju šta je ono i čemu služi. Znaju djeca sve što treba da znaju. Jedino možda Ševeđani neznaju.
Hasim - bosnjacki organ Djoka - srpski organ Pimpek - hrvatski organ
Kako će objasniti djeci šta je gej a šta pederčina ? Možda gej snippan bude "Toni Parker" a pederčina snippan bude "Vlade Divac" hahahahaha. Za lezbije nesmijem ni zamisliti njihovo objašnjenje hahahahah.
"_Ipak, komentari su podijeljeni. I dok jedni podržavaju liberalne Šveđane i njihov način na koji jednu temu kao što je seks uspijevaju na tako prirodan način približiti najmlađoj populaciji, drugi smatraju kako je klip na dobrom putu da "postane jedan od najbizarnijih u 2015. godini."" Isog sam mišljenja. Najbizarniji klip, ne samo 2015. godine, nego i svih narednih godina, sobzirom da je namjenjen najmlađoj populaciji. Najmlađa populacija ima svoje druge "brige" oko upoznavanja ovog ružnog mjesta na koje su došli, a koje zagađuju ljudi. Najmlađa populacija ne zna sama ni guzu obrisati, ni nos, ali po njima treba da se upozna sa seksom??? Kud ide ovaj svijet? FUJ!
slazem se u potpunosti.djeci ispirati mozak ovakvim stvarima nema smisla.uzas.strahota sta se sve dozvoljava.strahota.
I onda se čudimo što je sve više slučajeva zlostavljanja djece!? Što je sve više legalizacije bolesnika sa bolesnim fetišima i da, upravo tako, nisu to opredjeljenja nego fantazije. Koliko je bolesnika poželjelo svog snopena u... Bezveze mi i reć. Tamo drugi zasjeli sa djecom i pričaju im o sexu, ovi snopen i koken pa dajte ljudi dragi jel' treba i na ovaj način uzimati komad tržišta jer djeca kupuju samo slatkiše i igračke - nađimo im još zanimljivosti. Dijete neka bude dijete, ko smo mi da im to otimamo?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
evo ti snippan draga
Pederi će se naći uvrijeđeni jer video ne prikazuje snopena kako grli drugog snopena hahaha
...vidi joj lijepih trepuški.....😉
zene u BiH znaju da MAX Factor maskara povecava duzinu njihovih trepavica 3x te se cude zasto MAX Factor ne pocne sa prozvodnjom kondoma
Debili jedni.Zasto opterecivati djecu do 12 godina s sexom??Zasto bi djeca uopce MORALA znati nesto o sexu??Zasto ih ne ucimo da prave atomske bombe-zato sto je to glupost ..isto tak je glupost (po meni) ucitimalu djecu o sexu...Ali radi ovakvih skola imamo debilnu generaciju koja nezna niti zarulju u sobi da promijene...
Edukacija o urođenim stvarima je potrebna isključivo zakržljalim i nesposobnim narodima. To bi isto bilo kao da bi ti neko davao instrukcije kako da se use..reš.
Jeste, Švedska je drama zakržljala i nesposobna, ko bi tamo volio zivit.
Kako si bolan tako ograničen. Industrijski su napredno društo ali emocionalno šljakaju. To je moderno Borg društvo koje uvozi plodan narod sa juga Europe da mu izgrade novu naciju.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
DJOKO i DJUKA
KENAN I KENANA
Kod nas to samo dođe s godinama hahaha