Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To ti je ono što Comtrade proda Imtecu i Plusu, a posle nam klijenti kažu da ljudima ugrađuju 4 GB RAM-a na 32-bitni Windows. Još smo im lepo rekli kako šljaka, al´ne vredi prijatelju, Bosančeros je Bosančeros. Vama stvarno ne treba dati ni dve ovce na papiru.
Sr,znas li ti uopste sta je RAM?Negdje si cuo za to jelde,sumnjam da se vi Srbi sa dokazanim IQ-om od 87 (najnizim u Evropi) mozete ikako smatrati \"normalnim\" ,rijec \"glup\" vama cak i laska ;)
Šta ti pišeš, oh Bože... Vama bi trebalo svakom po jedna RAM od 4 GB, da se instalira deci umesto vakcina.
Eto vam sad pa pricajte nesto o marihuani i thc da utice na kratkotrajnu memoriju a to NIKAD nije dokazano (problem je sto se ljudi nakon duzeg vremena odluce za jace supstance jer ih dzok ne \"dize\" kao u pocetku) , a evo vam sad studije idemo na fuka bolje reci idemo na DŽOK P.s. U svemu treba biti umjeren :)
Nije vlajda da ti ne jedeš ćevape i ne piješ kafu? Pa kakav si ti onda Bosanac?
Jok, rista, ulazimo u ANUS zajedno sa vama i svima iz okolice
sad konačno sa naucne strane znamo zasto su Bosanci glupi. Kad se dokaže da ćevapi utiču da dugotrajnu, biće naučno validno, a kad utvrdimo zašto su lenji i ljubomorni, ulazite u anale.