Zdravlje
216

Jana porukama na bocama inspirira na dobra djela

Klix.ba
Nakon niza kišnih dana, sunčana subota izmamila je brojne Sarajlije i goste glavnog grada u šetnju Ferhadijom.

Prekrasnom danu notu inspiracije na Trgu djece Sarajeva ispred BBI centra dao je Janin izvor inspiracije.

Naime, lansirajući seriju motivacijskih i inspirativnih citata na svojim bocama, brend Jana predstavio je svoju kampanju Jana – Voda s porukom, kojom poručuje kako svi možemo biti pokretači dobre energije i dobrih djela.

Domaćini u Janinom izvoru bila su draga TV lica Maje Miralem i Aleksandra Hršuma. Inspirativne poruke, sunčan dan i dobra zabava okupile su brojne goste, a među njima i poznata lica, poput Lake i Mirele, Deena, Vanje Lisac, Amela Mekića, Amine i Nedžada Begovića, Haada, Mone Muratović, Arme Tanović, Jovana Divjaka, Senke i Almira Kurta, Aide Đapo i drugih.

Kako je sve savjete najbolje dokazati vlastitim primjerom, tako i sama kampanja "Jana – Voda s porukom" ima humanitarni karakter. Prve Jana kapljice skupljane su za NVO altruista Svjetlo, a do kraja godine dijeljenjem pozitivnih Jana poruka i skupljanjem kapljica, bit će realizovane humanitarne akcije širom BiH u kojima i vi možete učestvovati.

Posjetom na stranicu www.vodasporukom.com uključujete se u prikupljanje kapljica, a svaka kapljica je korak bliže realizaciji dobrog djela. Ne zaboravite da se dobro dobrim vraća, poručuju iz Jane.