Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zamolio bi prestavnika metalaca Zenice ,da izadze i odsvira prijedlog za novu himnu..
Slusam metal vecinom death metal ostajem smiren u nemogucim situacijama Dok sam radio u afganu to mi je bio glavni nacin za oslobadjanje od prenakupljenog stresa u toku dana, a cesto sam znao da slusam u autu dok sam se vozio kroz afganistanski kaos od saobracaja gdje nema nikakvih pravila u voznji, ko to voli i zna da slusa moze osjetit umirujuce blagostanje.
pojedini metal bandovi su prave institucije...zelim reci da su im tekstovi vrh..zvuk ...sve..i normalna stvar da takve stvari nadahnjuju i daju energiju...metallica...iron maiden...godmack..disturbed..black sabbath..sonata arctica..
kakvi crni Slayeri i Metallice, kakva istrazivanja i psiholozi. Nista to ne valja. samo treba slusat adila i mirsu comagu...
dobar je za smirit se hahahaha , samo ne valja ga slušat kad voziš odjednom noga na gasu oteža :) zato ništa bolje kad igram need foer speeda kakvu dobru metalčinu tipa Machine Head eeee budem lud pravo :)
Naravno , isto kao i punk. Mi se tu istresemo pa se ne bavimo kriminalom, ubijanjem, silovanjem i slicno. To propustamo obicnim religioznim fanaticima bez osnovnog obrazovanja i ponasanja. Realnost. Pogledajte crnu hroniku, sve goli papak i primitivac.
Pozdrav,a moze Anti Nowhere League,"So What"
Izgleda da su ispitivanja radjena na 39 panjeva koje ni atomska bomba ne bi natjerala da pomjere guzicu. To su oni koje vidjam po ulicama sa slusalicama na usima, tupih pogleda, bez bilo kakve emocije na licu. Muzika do njih ne dopire. Rock'n'Roll muzika je uvijek uznemiravala i tjerala na pobunu, na akciju. I oni lijeni hipici sto su se valjali po travi i njihove dosadne 15-minutne pjesme su uznemiravale. Pa cak i one idiotske pop grupice. A Flock of Seagulls uznemirava, ako ne muzikom, onda frizurama. A tek sto je punk uznemiravao :-) Najveca uvreda za heavy metal muziku je upravo to da umiruje.
ma cekaj malo dragi tanneru kako ti to meni odmah imputiras da sam ja da izvines neki hejter i da bi trebao da od*** molio bih te da malo objasnis svoj radikalan stav jer si me uvrijedio da ti iskreno kazem a prijao bi mi jedan razgovorcic sa tobom jer djelujes kao prijatan sagovornik
Dragi moj cola di Rienzi, nemam ti ja blage veze o muzici, muzikantima i ostalim cudesima. Zato samo provociram da mi se javi neki strucnjak kao sto si ti ili ovaj moj novi drugar tanner, pa da mi to sve natenane objasnite. Sad mi je sve jasno i hvala vam obojici sto ste imali strpljenja sa mnom i mojim blesavim komentarom. Umirili ste me kao kao da sam poslusao stotinjak metal zanrova, raznih tematika, i osim umirujuceg dejstva osjecam snazan individualizam jer sam primio tu muziku veoma individualno.
Evo trenutno slušam "You shook me all night long" od AC/DC i mogu reći da me zaista inspiriše. :D
Jest hard rock, a to ti je sve u 5 "deka". :D
metallica ti je hard korn pravac hahahaha kao što jedna cura jednom reče " slušam metaliku i hard korn " ;)
Ono što su propustili nam kazati je da su ispitani imali 82 IQ u prosjeku. Čuj inspiriše :D
Ti četalju nitko te nije ništo pitao.
Grandove samo uznemirujuce!