Izraelski naučnici
0
Hrkanje je iritantno, ali zdravo
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj sto zabija zeni a onda prdi i hrce, ja mu mogu samo podrsku iskazati. Sta je tu neprirodno, molim vas? Pa tako i ja obvezatno prdim u toku hrkanja.. I fakat se bojim zamisliti sebe i jos jednog slicnog insana u nekoj maloj sobi. Bilo bi ubojstvo s predumisljajem.
Pedercino jedna, nek\' ti ga cuclaju pederi! Ocigledno ti je svejedno da li je musko ili zensko konjcino, samo da se ispraznis seljacino jedna. I ne mogu zamisliti da postoji guska koja bi bila s takvim pederom, pa moras traziti da se nekako ispraznjavas, svejedno kojeg spola. Fuuuuuj primitivcino!
ODGOVORI: 1. @Mudonja pocuclaj ga ti malo ovom konjčini... 2. @mudonja2 ma ja ba samo joj ga zarokaš pa nek spava ako može... 3. @@mudonja2 nije bitno kad joj ga zabiješ može i dok je ona u snovima samo treba pazit da joj ne ispadnu oči u snu. ostalo je antologija...
hehehe, ma to je zali zbog prdeza i hrkanja, nije zbog \"zabijanja\". Al\' ako zaspi, onda dobro i njoj, barem nece cuti ni prdeze ni hrkanje..hehehe Doduse, mozda joj i \"mudonja\" zabije kad ona spava, ali nema sto osjetiti!
Sta je imas zaliti i ja bi joj zabio pa da se i ona uspava
Takav papak i krkan moze samo tako i da uziva. Zalim zenu koja je s tobom, konjcino jedna!
Sta ovo ovdje,malo-malo pa Izrael,izraelsko etc...??? Ovaj site sponzorira Izrael garant!
Bitno ga je zabit prije spavanja a kasnije boli me ....ac hoćul hrkat ili prdit, ja kad ga zabijem zaspim ko top...
hahahahahahha!!! LOL!!!
ziku slike, hrce i dira je po mindzi
Onda će cijela moja porodica živjeti 100 godina!
hrkanje ili d.rkanje,na sta oni ovdje zapravo misle???!!!