Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od jake volje nema ništa bolje,osoba koja nije rob nikakvog poroka je sretna i zdrava osoba.
ni seks u pogresnu rupu?
@klix boxer naravno,bolesnici neka se liječe.
Trebalo bi pisati da je sponzorirani clanak.
Nikotin, oxikotin, hidrokotin, ne zna se sta je gore, veoma ovisne droge, illi se skinuti sa njih ili je gledaj dok te ne ubije. Jaka volja, svijesnost stetnosti kao i znanje o mogucih 4,000 otrova cigarete su dovoljni da se zivi ljepsi zivot. Uh kako hladno pivo ljepse sjeda bez nikotina u krvi, haj zivili !!!
Najbolja metoda je ili ili pa tu pokzite svoj karakter i cvrstocu
Lazu. Prvo, ovaj clanak je obicna reklama u obliku 'istrazivanja.' Ko je platio za ovo 'istrazivanje/? Drugo, neki dan citam da su 'elektronske cigarete' stetne po zdravlje koliko i sve druge cigarete - odvikens se od jednih da bi se navikao na druge. Trece, ovo je samo moda ciji val vec prolazi na zapadu a tek sada stize na Balkan. Prije godinu ili divije bilo je jako tesko imati seks sa mladim zenama ako ne sisas 'elektronsku cigaretu' ali izgleda da fad prolazi.
svi vi nadrikomentatori mošte srat za medalju davam ja vako kažem.
Ja sam bio presao na te electricne al vuces po pola sata i neprimjetis. Nista bolje od prave cigare. Ja imam volju al da ne prestanem.
pune hemikalija i gore nego regularne cigarete.
ne moze gore od reg cigara
Ja presao na struju evo tri mjeseca nisam pravu zapalio, a sad smanjujem kolicinu nikotina u elekticnoj.
zamjeni jednu ovisnost drugom
kontrola stete
Prestanak pusenja je snaga volje, odlucis, bacis cigare i ne pusis nikako i boris se sa ovisnoscu. Nikakve zamjene, flasteri e cigare itd itd. Samo treba da shvatis da ti vladas svojim umom i tijelom a ne cigara.To je moj recept, pusio sam 10 godina, ali bas pusio, ma bolje reci jeo sam cigare, a ne pusim vec nekih 4-5 godina, nikad vise dima nisam povukao. Kad odlucis, odluci kako treba a ovu e cigaru ne bih preporucio ni neprijatelju !
@Blackspot Pusio si 10 godina. :D Ma u pravu si, jedino volja, ako je nemas samo bacas pare bezveze na ove pokusaje.
Bravo, odlican komentar
GLUPOST!!! Samo trošenje novca na drugu vrstu ovisnosti. Ko želi prestati pušiti neka proba sa knjigom Allan Carr 'Lako je prestati pušiti'. Meni je pomogla.
jel ima knjiga. Lako je prestati citati komentare na Kliksu?
Nargila samo u 23,7
u 72.3 pusi se qurac
Ebes elektronsku-podudlaj ti moju Bosnjacku 😄😄😄😄