Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jao pa kako to, je li moguce. Tacno ne mogu vjerujem.
Sponzor clanka: Fabrika Duhana
Izgleda da je najzdravije pusit k.... :)
Koliko vam placaju Phillip Morris, JTI, Imperial Tobacco i ostala raja za ove dezinformacije - 'nezavisne studije'
a clanak ispod o phillip morrisu, ko koga yebe ovdje? koliko god je stetan svaki elktronski uredjaj toliko su i el cigarete, dim masina recimo. auta na struju, vodu i druge jeftinije drivate od nafte su davno izmisljena...toliko.
Duhanski lobi plasira lazne informacije, opala im prodaja cigara pa ne znaju sta da rade... Isto kao i farmaceutska mafija koja je svaki alternativni lijek proglasila neefikasnim a vrlo cesto i ilegalnim, samo da bi mogli prodavati svoje smece i zaradjivati milijarde
Šteti babo zubima kad sazna da pušiš