Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klin se klinom izbija...
zasto nekog pozivate u vjeruj ako je on odlucio da nece ? mozete li napisati bar jedan komen da se ne pohvalite kako ste vi u vjeri i kako vam je super i sjajno vam ide ??? a puni ste mrznje prema drugim/a ... alkoholizam je gadna stvar, teska ovisnost,, da bi se covjek izlijecio treba cvrsta odluka da se ne vraca vise na alkohol i po meni je isto toliko vazna i PODRSKA. Ako covjek nema podrsku najblizih, zajednice, poslije prvog pada vratit ce se na alkohol :)
Ja predlažem da se čovjek vrati Gospodaru i nema problema u bacanju alkohola ni bilo čega drugog.
Omladina se kur.ci pa pije, pusi drogira se pravi se mangup sve objesiti. Ja spadam među omladinu al alkohol, cigare, droga FUJJJJJ! SVE POBIT MANGUPE NA BATERIJEE!
Iman lijeci sve bolesti dunjaluka
bolje vakcina
D R U G I
Ne pomazu tabletee i sav alkohool :D
a omladina \"ZDERE\" alkohol... ko ce proizvest tolike tablete? JA! otvoriću firmu i eto mi milijardi! zivjela omladina i njihova propast!