Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...ko je njamao ćevape za doručak taj bidne pametan. eo mene ko živa dokaza :))
Moje dijete kilu janjetine pozdere svako jutro, a ima kece u skoli
cuj, ja kad sam isao u srednju rijetko sam doruckovao a i u skoli nisam nista jeo pa sam zavrsio odlicnim uspjehom , ja vam teorije .
a ja jeo ko konj i osto nepismen!
...nije dobar naslov.... ..treba da stoji....djeca koja doručkuju, imaju zaposlene roditelje, sa redovnom platom ;-)
ja sam morao jesti, posto se skola otegne, a svaki drugi dan se imalo pola marke, marku za sendvica... a ne ko danas, djeca se rugaju kolegama koji cuju da im sitna lova zvecka dok ulaze na prvi cas
Je li u Africi iko živ dobio prolaznu ocjenu?
Dedukcija: Zgodne cure su samo s odlikašima. Djeca koja doručkuju, imaju bolje ocjene, znači odlikaši su. Zgodne cure su samo sa djecom koja doručkuju.
LGBT populacija, i ona su sa zgodnim curama. Nagađam, izreka je bila iz starijeg kamenog doba, i odnosi se na mušku populaciju.
Da ovi u Cardiffu nešto znaju, ne bi ulagali pare u FK Sarajevo
Ja mom Rifetu malom ubijem tri jaja ujutru pa opet sve keceve ime
Nikad nisam doručkovao... :D
A sta je s onim da je svako individua za sebe, da svaciji organizam razlicito djeluje na neke stvari bilo to da je hrana ili pak sta drugo. Članak je van takav. :-)
Ovo je povezano sa tipom porodice iz koje dijete dolazi. Obično u sirotinjskim ko moja se nije ništa jelo prije škole, a ni u školi, a to je opet povezano često sa ambicijama roditelja.