Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://youtu.be/5nhwgS2giyA smijehom protiv bolesti
koji vam je k... cuj dvije case vina sedmicno.... a najbolji je lijek: ne ides doktoru ne vadis nalaze i ne znas da imas povisene trigliceride i ta sranja
imal šta jeftino za zdravlje.. jedino grah ovdje odudara.
najbolje ne jesti nista i bicemo najzdraviji . ili da pasemo travu, ionako smo ovce .
Ma ne danas nam ne zabranjuju nista, nego samo sta treba dodati ishrani da bi se borili sa holesterolom. A vec sutra cemo dobiti nove instrukcije. A ovo za ovce se slazem hahaha ;-)
dame moje glasovali smo i sad gledajmo . trava ce nam biti domet i s tim prestaje problem s holesterolom i naputak iznad nece biti potreban . politicari ce nas izlijeciti .
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nazdravljam vinom i čokoladom :)
dobar grah se daleko cuje