Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
11. "Palite" se na pojedine, klix komentatore ! ;-))
Palite se na cigare,cugu, dobru klopui................. , dok traje neka traje.
možeš mi život oduzet, al' Halid čarape ne skida!
najvecu stetu svom tijelu mozete nanijeti kurvanjem...ali jedino ako vas muz uhvati u tome :)
Sanja, ne brini. Probušio sam mu gume. Imamo najmanje dva sata za rekreaciju.
Kurvajte se bez carapa pa ce doci do razmjenje gasova u celijama i nema problema....
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Super, recite Balkancima koji su inače poznati po zavidnim higijenskim navikama da se ne moraju tuširati svaki dan. Što je iduće, pranje zubi?
Stvari koje radim a ne bih trebao - 1 i 4. Ostalo nikako ili umjereno :)
Nedirajte mi samo pape-debele carape-vunene!
1. Radim na kompjuteru već puuuno godine = vid mi je OK, 2. Ne sušim kosu fenom jer je mi je uvijek kratka tako neko puhne = osuši se, 3. ogricko 3 šlepera olovki = zubi su tu, 4. Slabo stavljam kreme ako nisam na moru = svjež sam što potvrđuje i to da sam još u kondiciji za one stvari, 5. Tuširam se svaki dan = vlažan sam pravo i vlažim sve što stignem, 6. Ne džogiram = to je vala za budale, 7. Srčem limun i volim limunadu = zubi su tu, 8. Ne volim kokice al tamanim smoki, 9. Sjedim i radim na računaru između 5-6h dnevno = nemam srčanih problema, 10. Ne nosim čarape dok spavam nego samo gaće = to valjda nije štetno za genitalije.
sve nebuloza do nebuloze.
Kancelarija, trening, svakodnevno tusiranje....jbg sad.
Dzogiranje sad moze biti stetno, wow koji ste vi genijalci za vas je Mihajlo Pupin mala maca
11. Citanje glupih clanaka na Klix.ba kao sto su "Deset stvari kojima svakodnevno nanosite štetu svome tijelu" nanosite ogromnu stetu svom intelektu. Vas IQ moze naglo da se spusti i za 10 poena.
Nemojte više jesti limun, iscijedite i popijte ga.. limunadu napravite? :)
Pa kako čarape ostecuju mozdane celije? Zar nisu čarape samo za stopala?
Možda su mislili na one čarape što nose na glavama kad hapaju.
ma vidi sto ih je nana isplela,bas su plahe :)
sve je ovo satrologija da nas krepa sto vise.. ignorisite ovu budalastinu i radite suprotno ako hocete doziviti koju godinu duze..
krkani, ako niste znali, postoji zubna svila.... sve što četkica ne moze, odstraniš svilom... i jedan savjet... kad se nazderete nečeg masnog, pa vas uhvati zgaravica, jedna kašika zive rize sa malo vode, čuda čini.... :-)
velika ili mala kasika,ne zezam zanima me stvarno..hvala
Je*o gasove kad ja zaspim bez carapa ujutru se prehladen probudim.
necu vise nikad jesti kokice,limun, sjedit, trcat, tusirat se , obuc carape.. ma ni dok sam budan .. ko bi reko.. pa cijelo vrijeme sebe ubijam