Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bosnaje već uništena. gore ne može
tako je zmiggy. oderase sa NI.
Koji bezobrazluk i licemerje! Oni su zabrinuti sto ce drzava da potrosi 40 milijardi godisnje, tek za 40 godina, da leci debele. A vec danas samo UK National Health Service (drzavno zdravstveno osiguranje) uzima gradjanima 120 milijardi evra (100 milij. funti) godisnje, a problem je sto treba da vrati gradjanima 40 milijardi za 40 godina!!! A imajmo u vidu da verovatno jos toliko gradjanima uzmu i privatna osiguranja... Svake godine uzimaju zbirno 250 milijardi, i to se cuti, a kad treba da se vrati tom gradjaninu, onda se to predstavlja kao da je gradjanin dobio nesto na poklon od njih, i sad mora da placa penale i visoke takse da se slucajno ne razboli pa da osiguranje mora da potrosi jedan mali deo njegovih licnih para da ga leci!!! Ej, ljudi! Pa ja! Najbolje je da samo uzimaju i nikad nista ne vrate marvi!
Samo papajte debeljuce moje, pustite ove supke sto vam zavide. Samo nek je trbuh sit
Kad Britanija prne, Danska kaže izvinite
Nije brza hrana uzrok nego simptom licnog nezadovoljstva, ako se uz prekomjerno konzumiranje zele dostici kompenzirajuci efekti. Sve u masi potroseno se odrazava na covjecije zdravlje. Dozvolji ljudima jednu perspektivu, koju moze da izgrdadi iz svoje snage umjesto da se preda kratkorocnim otrovima.
blago njima kad im je sistem takav, pa im je ovo glavna preokupacija u parlamentu...
ma nek jedu pite i cevape, to je vrlo zdrava hrana
Kakve mjere :) Ljudi nece jest da ustede... Mora da ce tako bit. Dosta sto prodaju smece od hrane nego ce jos bit i skupa.
kako li je tek u nocnoj kad je ovako u danskoj