Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ajde radi kod privatnika a da nema stresa.
Evo da i ja, nicim izazvana, dam svoje misljenje... Stres je moderni izraz za svakodnevne brige vezane za zivot i imali su ga generacijama prije nas. Kao da nekada nisu ljudi gladovali zbog loseg uroda, grada, susa ili poplava i ratova? Kao da nisu bili bolesni? Kao da nisu imali probleme u odnosima unutar familije i sa ostalima, recimo susjedima/komsijama, osvajacima (koliko smo ih samo mi u Bosni preturili preko glave!) itd, itd. Znaci BRIGE, nerviranje, napetost, nesanice, gubitak sna, los apetit ili povecan apetit...sve su to imali i prije nas, samo se nije zvalo stres. Imali su i teske zivotne okolnosti, mozda cak teze nego mi danas...ko zna... Zamislite samo prezivljavati u vrijeme ratova, susa, nestasice hrane i opsanosti od sirenja epidemije kuge, a ne znate kako se s tim nositi. Znaci, generacije prije nas imale su probleme koje su im uzrokovale brige, nerviranje, nesanicu...ali, buduci da se to tada nije zvalo stres, neki naivno misle da samo mi danas patimo od toga.
svi smo mi htjeli to ili ne, izlozeni velikim pritiscima i stresu! ne znam ko moze u danasnjem vremenu biti imun na sve to.
Samo sex i stresa nece biti !
Ja sam cuo da zivot dovodi do smrti ali ne znam, treba mi prvo da procitam kako je u Americi bilo neko istrazivanje po tom pitanju pa da budem siguran
Besparica, nepravda, mito i korupcija na svakom koraku i hajde ti ne budi u depresiji.
pa mi smo onda svi davno poumirali nek ste nam rekli