Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od prvog dana govorim, da te sprave nisu zdrave, ali džaba kada djevojke/žene ginu za savršen izgled, a pri tom ne kontaju da muškarci i ne primjećuju većinu tih sitnica, na koje one potroše toliko zdravlja, novca i energije.. pa i života..
to da se zene sredjuju zbog muskaraca, malo sutra. Tu je vise stvar bjesomucnih pracenja trendova i ganjanja lica sa naslovnica.
http://www.google.ba/imgres?imgurl=http://images5.fanpop.com/image/photos/25200000/Kelly-Brook-kelly-brook-25207226-1600-1200.jpg&imgrefurl=http://www.fanpop.com/clubs/kelly-brook/images/25207226/title/kelly-brook&h=1200&w=1600&sz=209&tbnid=F1mch0FYaoqhDM:&tbnh=92&tbnw=123&zoom=1&usg=__OH_y9Bsr41jYJeuf0EPn_YNmqFM=&docid=eG6l4agjPXVJ2M&sa=X&ei=hcstUvrcNIaStQa5iYH4Bg&ved=0CEEQ9QEwAg&dur=685 Aj molim te reci da si primijetio, da joj koža nije adekvatno preplanula..
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Djevojke i žene nisu svjesne opasnosti solarija. Ja sam više za prirodno tamnjenje kože.
Motiku u ruke, na njivu i na jako sunce... Ne treba solarijum haha.
Hajd ti to dokazi iskompleksiranim ljudima kojima je zivotni san da im neko pohvali njegovani dio tijela...
U solariji naravno ne idemo nikad, i na moru jedva izdrzim onaj kijamet.
Izasli ti solariji kod nas iz mode - tj zabranise ih zbog raka koze, e reko fino sad kvarcaj se na suncu:)
a šta fali malo raka nabacit?
...ne cvrljim se ni na pravom suncu...
Aaaaw pa bolje da budem mawko bowesna nego wružna kikikikiki :) Malko koža otpada sa tijela, beniči mijenjaju boju... pa sta je to, sitnica. Bez solarija nema lepote balkanske, kiss kiss :-******
Kad bi me ovakva iznenadila u solarijumu, ja bi, ne pocrnio, nego preblijedio.
...siroti prepadljivi :))
Ma jok prepadljiv, nego da se sažali na moj ten pa da me zovne...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)