Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zato ja volim more! :-)))
i ja sanjam stalno milione maraka pa to uvijek ostane samo san :-)))) samo ti sanjaj! ;-)))
celems na haparatima. giorgio hvala <3 a mensuri hebem mater drogerasica neka, svaki moj komentar gdje kritikujem drogerase dislajkala!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
šugava nacija, jedino mi možemo misliti da ih treba pratiti poserem im se na norme i zakone koje mnogi uvazavaju
u UREDU je u redu ili u bazenu je u redu...?
ma gdje ste to vršili istraživanje matere vam , među onom redneck-ima na srednjem zapadu ???? kako god , svakako ne volim bazene , more rulzzz :)
Samo se ne treba mjerit po njima. Njima je ok ne oprat se poslije nuzde, spavati sa zivotinjama i mnogo morbidnijih stvari koje normaslnom covjeku ne moze ni naupasti
ako im je uredu to da uriniraju u bazenima-----onda se trebaju u septickoj kupati...
Radovan Karadzic je urinirao sebi usta 🐖
Ovo nije nikakva provokacija. Optuzeni ratni zlocinac voli da pije mokracu....progooglajte 😉
Sto, pa kako se moze i pomisliti da je to uredu, znaci uredu je kupati se u svom urinu, pa gdje je tu logika?
Jesi me zasula like-ovima :P
hahaha pa ne znam sto misle ali dobro ne misle sigurno, fuj odvratna navika. Jos zamisli kad se slucajno nagutas vode, sto se cesto desava. Ajjjj nije mi dobro nikako. :-/ Bazene definitivno izbjegavam. :-) Menai sve sto rece totalno si upravu i slazem se s tobom, pa kad je tako moram i da lajkam. ;-) Veliki pozdravko za vas. :D
PRIKAŽI ODGOVORE (24)
95% domaćih ispitanika je reklo da se redovno poseru u bazenu. Interesantno je da su ispitanici većinom bili pristalice pokreta zvanog Turbo Folk.
Mozes dobtiti infekciju neku na bazenu, ako smo k'o Ameri.
Kakvu infekciju? Znas li sta je mokraca?
Mozes dobiti infekciju mokracnih kanala, zato sto bakterija ima u vodi.
Ova informacija je vazna za sve one mnogobrojne bosanske turiste koji provode ljetne odmore na nekim atraktivnim lokacijama u Americi i pritom se brckaju u bazenima sirom te prijateljske drzave. Za one koji su gadljivi, ali im je zdravlje ipak najvaznije, evo jedne utjesne informacije :-) https://en.wikipedia.org/wiki/Urine_therapy
Jbt, ti si se ustostrucio. Cas si luna, cas si celems, cas si ovaj, cas si onaj. Svaka ti cast kad stizes sve to. Neka svi pricaju da si lud, ali ja mislim da ti se treba odati priznanje za naporan rad. Cestitam! Jedina zamjerka koju imam je ta sto mene ne kopiras. Malo me to vrijedja i boli, da budem sasvim iskren. Sta bi ti falilo da napravis nekoliko sashapuskin profila? Sto su oni bolji od mene? Profesionalni dvojnice, veliki pozdrav od Sase!
...a jel se u redu popiskiti u more? 😂
64% ispiŠanih ...
Naopak narod...
Ma šta reči drugo nego, "glupi Amerikanci"...