Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
trebalo bi ovoj redakciji ponovo policiju na vrat, jer reklamira transcedentalnu meditaciju, indijsko-američki mix, otrov za svakog normalnog evropljanina!
zanimljiva tema i koga zanima vise nek procita knjigu "erchat tolle moc sadasnjeg" jednostavno napisana a vrlo zanimljiva i moze dosta pomoc
Stas ti papku to objasnjavat, to je jako dobra knjiga, a postoji jedna mnogo bolja "Prosces prisutnosti" Michael Brown...neces se pokajati ako je procitas. Lakse ces je razumjeti ako si citao Moc sadasnjeg trenutka.
* Eckhart Tolle
Super vam je ova Pampers reklama, evo brisem aplikaciju!
išao sam na yogu i bio uvijek u zadnjem redu
Klix zurka u toku hihihi mi se nasli uzivamo
Netrebaju pampersi ulošci i tako to?
djelotvorno , malo organizmu treba da se oporavi ili napuni bateriju a dobro dođe da samo odmoriš mozak i oči pa ko nov ...
Namaz je jaci od svake meditacije
Nek si nam reko
@tama33 , Naucno dokazano
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
...vazda sam zavidio ko more um stavit na ler. umenemi vazda kotrlja, pa uprvoj, uprvoj...
@Merka ...meščini, onda malo balkanaca postoji...
@operacija labrador ...ma, i ja dobro stojim, mislim na obe noge. al nem abog ada bi uspio ovo. još bi se iznerviro što ne uspijevam :))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)