Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dokaz evolucije, za sve koji "sumnjaju".
Haha, dokaz!!! E jesi Saban.....
Pretjerana higijena, koja nije daleko od paranoje. Dezinfekcijska sredstava, i gdje treba, i gdje ne. Bezazlena najmanja infekcija, i mi se slijepo kljukamo antibioticima. Punimo dzepove farmacetskoj industriji, tezeci 100%-tnoj sterilnosti s obje strane ove nam kozhe ( koja je sama po sebi prirodna barijera ). I kad, u svojim zabludama, povjerujemo da smo savrseno dezinficirani, iznenadi nas bakterija, koja je, zahvaljujuci vlastitoj nam nerazumnosti, 'nasla' prefiks 'super'. Priroda nas, opet, podsjeca da smo 'sitni'. Njen odgovor je jednostavan: rezistentnost.
sve ovo stvara farmaceutska industrij,nepijem nikakva njiova sranja i zato sam zdrav ko drin,mozda malo udaren u glavu ,ali nije za cudit proslo se i dozivilo svasta!!!
Ucini mi se cilim, haluciniram, predoziro se baklavom
i nakon superbakterije - megaultrasuperbakterija