Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam skontao da ne smijemo nista jesti, piti ni disati kako bi zivjeli zdravo...mars u pizdu materinu i kurceva istrazivanja i razni lobiji.
samo seru bezveze
@Saran61 majmune prestani
Tece vino crveno venama mojim
Ja ipak mislim da je ovo sampanjac na slici a ne bijelo vino...
haha sve ne valja a ljudi mediteranskih zemalja po 100 godina zive.
eno ga.....sad ni to ne valja
Pa acetaldehid se javlja i u prirodi, ima ga u voću, naročito u jabukama, pogotovo u zelenim kao granny smith i sličnim zelenim sortama.
@Hana28, bijelo vino se ne zagrijava. Naprotiv, ohladi se malo prije konzumiranja. Najviša temperatura mu je sobna. Molekula acetaldehida koja se dobije industrijski/laboratorijski je apsolutno ista kao ona molekula acetaldehida kojia je nastala kao nusprodukt vrenja u vinu, ili pivu, ili u voću.
@Hana28, hahahhahhahahhahaahhahhahahahahhahahhahhahahhahhahahahhahahhahahahah
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Ja ba dosad bi bio rahmetlia. Popio sam sljeper grasevine.
Lazu.
Ту болест добијају претежно Енглези, јер мисле да су сва поднебља њихова, па и она најтоплија. Још нисам чуо за Африканца да је фасово рак коже.
Čitajući komentare muslimančina povećava se opasnost od razvoja melanoma za 100%
Sta ce jadan primitivni bosnjo,ujo ili havlas kad nema para. Uzme od zene pare za racun pa ode u prodavnicu i kupi vino od 3 KM nasljoka se sjede u golfa 2 i zagine a ako kojim slucajem ne zagine onda satare pjesaka a ako mu ni to ne krene za rukom onda tek dobije tumor i havrekne.