Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa normalno kad kod nas doktori cim te vide.. aa nista to.. uzmi neki antibiotik i dobar.. niko nikad nije uzeo bris da se vidi koja je bakterija nego roknes fino sirokog spektra pa pobije sve.. sta ostane zivo neces ga ubit ni maljem i dobro i jest.. pa se ljudi fino navikli.. sami piju antibiotike kad ih grlo malo zaboli i slicno.. klasika
Kako bi bilo pouzdati se malo u svoj imuni sistem i manje gutati to smece koje ga unistava. Nisam ih nikad guto pa se skoro nikad ne razboljevam. Voce, povrce i caj su lijekovi. Samo bog zna sta stavljaju u te tablete. Doktori su ionako postali preprodavaci produkata farmaceutskih kompanija. Nije njih briga za tebe nego samo da ti uvale neki navodni lijek od kojeg dobivaju dobar procenat zarade. To vise nije teorija zavjere vec sveopsta praksa, kao profesori koji moraju napisati knjigu o temi koja vec ima 100 knjiga samo da bi zaradili na tome. I ne daj boze doci na cas bez nje. Ovo je postalo smijesno kakvi se zakoni donose. Treba poceti samarati te uobrazene intelektualce. Nemaju pravo da varaju druge ljude samo zato sto su zavrsili fakultet.
zna i bakterija sta ne valja.
Svi su objavili super bakterije a vi suprotno. Sta je s vama?
Nece na domacu rakiju..
e bo bakteriju valja preziviti 20 godina u BIH...
'ajde!