Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UPUTSTVO ZA SAMOIZLECENJE I ZDRAV ZIVOT - Dr Sladjana Velkov Postoji samo jedna bolest, pa zbog toga samo jedan tretman. Ova dijeta I saveti za zdrav nacin zivota pomazu kod svih bolesti. Svaki savet je od velike vaznosti za totalno izlecenje. •U toku prvog sata posle izlaska sunca ili pre zalaska sunca praktikujte gledanje u sunce, pocnite sa 10 sekundi, povecavajte 10 sekundi svakog dana . Stanite bosonogi na suvu zemlju ili beton dok gledate u sunce. •Pijte cistu vodu bez fluorida ili filtrirajte vodu sa cesme povratnom osmozom. Najbolja je prirodna izvorska neflasirana voda. (Ostavite vodu na suncu nekoliko sati u providnim, bezbojnim, staklenim flasama da bi upila suncevu energiju. Ne ostavljajte je nocu napolju.) •Vezbajte svakoga dana telesne vezbe i krecite se na svezem vazduhu. •Izlazite se sto vise suncu (ne nosite naocare za sunce I ne koristite zastitne kreme). •Izbegavajte fluorescentno svetlo.
Čista laž koju plaćaju farmaceutske kuće. Pogledajte samo sastave šampona, krema, gelova čista hemija. Vratite se prirodi i prirodnim proizvodima
Mozda su i halapljivi :))). A mozda je ovo istrazivanje platila neka farmaceutska kuca. Hemija je valjda bolja.
Prije će biti da su hlapivi, a ne halapivi.