Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo ga redovno umakati i linija ima da bude ko u atleticara. Jedino mi nije jasno kako igraci torpeda, koji ni za hljeba nemaju, ne mrsaju, halaima massallah ima ko meĐeda, a i repuh ko od brda odvaljen, misterija!!!
na ovom portalu cenzura ko u sjevernoj koreji :D
Moguce je. Ovo nije nepoznata dijeta. Covjek se hrani jedno vrijeme istom hranom. Moglo je to da bude i iskljucivo meso. I sama sam mnogo smrsala na isti nacin,s krompirima i neznajuci tad za dijetu. Ja sam samo jedna od onih koji mogu krompir jesti svaki dan za svaki obrok :D
aaaaa medjeda...
samo kljukuša!!!
Nedavno je bio članak gdje se čovjek hranio samo grickalicama (čips i ostale gluposti) i opet smršao 5-6 kg ili tako nešto. Šta bi sad to trebalo dokazati - da su grickalice zdrave ? Ako se želi smršati najvažnije je pravilo da se potroši više kalorija nego se unese. To ne dokazuje da je ta hrana zdrava. Onda smo svi u ratu bili zdravi, jeli travu i imali 20 kg. Krompir jeste zdrav, zavisno kako se priprema, pomfit sigurno nije, i naravno treba ga jesti u kombinaciji sa drugim namirnicama. Zdravlje je u rasnovrsnosti i umjerenosti ishrane. Tako da suma sumarum ovaj članak je nigdje veze, ovako koncipiran.
JEL PROVJERIO MOZAK
samo ako ja Romanijski
iz povjerljivih izvora sam sazno da ovaj lik na slici je nas dragi admin....
da ali nepise koliko je dnevno jeo mozda i krompiric dva hahaha
imam lose iskustvo s krompirom, ok??? jednom mi paksu zacepio, 7 dana nisam mogo sra*t
admine jesi se izbrisao komentara izbrisali te dabogda, napisem kako je krompir \"zdrav\" a lik smrsao 10 kila, sta bi bilo za pola godine i komentar mi se izbrise ccc :D
nije probo pitarski krompir..
admin mora da ima problema sa tezinom... dok brise komentare ;)
normalno da je \"smrsao\"..... popu.sio 9,5kg misica..haahahh