Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ebola virus je "demon", a same bolest - jedna od uzasnijih oboljenja koje su ikad zadesile covjecanstvo. Ukoliko zelite znati vise o ovoj bolesti, preporucio bih knjigu "The Hot Zone", americkog autora Richard-a Preston-a. Naravno, ukoliko je dostupna u BiH. Istiniti dogadjaji kroz istoriju ove bolesti. Prirucnik za Ebola virus, u pravom smislu. Izuzetno vrijedno citanja.
Dostupna godinama, pročitao je prevedenu na nas jezik prije 6 godina čini mi se. Autor je novinar sto je zanimljivo.
Što ti je afrika...sve u zeleno...
Zelene oči bile su moje....
zelene oci bile su od ebolee..
akoooo odeeeš zaplakaaćeee oči zeleeneeeee..
sad sam zbog vas morao do kupatila da checkiram oči na ogledalu :)))
Fuj
Gadljivo mi.... šta mogu
Nije mi više gadljivo.... Sve je uredu :-)
Ovo me podsjeca na one horor filmove apokalipse...Kad mutanti mijenaju oci i pocnu da jedu sve redom... "I am legend", po meni nenadmasan po tom pitanju...
Odličan film, samo nikad nastavak da dođe u kina.:)
Hej,pusti apokalipsu..Ja i ti gledamo onaj romanticni...<3
PRIKAŽI ODGOVORE (1)