Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a sta je sa mnom ja samo ribe ganjam ??????
imas li akvarij ?
pa ja akvarij,nisam mislio na one,na dvije noge :)
PRIKAŽI ODGOVORE (68)
Logicno da su drustveno aktivniji, jeste li ikada vidjeli nekoga da hrcku stavi lanac oko vrata i da ga vodi u setnju ?
Po ovim istraživanjima za par godina pas će biti neophodan za život, nešto kao zrak, hrana i voda. Doduše, jest ono kad ti neko kaže da ima psa, ihhh onda se ima šta pričat godinu bez prestanka, ali ja eto kad sam s psom volim da se posvetim isključivo njemu, a onda zadovoljan uđem u kuću i spremim se za kafu s društvancetom.
evo sad će masa muškaraca nabaviti pse i tako ići ganjati ženske, danas nitko ne želi biti prijatelj, ja kad sam prije koju godinu stavila oglas da tražim prijatelja/ prijateljicu javilo mi se hrpa ljudi, većina oženjenih s kojekakvim ponudama, a netko za druženje ni za lijeka!
Još nisam čitao da ovakvim "studijama" pišu npr. nijemci. Uvijek amerikanac ili englez, što li!? :-/
Zato sto macku ili hrcka ne mogu vodati na lancu i qrciti se po gradu.
Jesu sigurno, ustanu u 5 ujutro da bi pasce izveli u stenju, a da im djetr kaze "hocu vani", bilo bi, "pa vidi kolko je sati, hladno je"...jbo im pas mater :p
Studija za malu djecu, nema nista iritantnije nego imati susjeda sa psom koji non-stop laje i danju i nocu, jako iritantno pogotovo kad te lavez tog psa redovno probudi iz sna.
Dunja, upravo na takve ljude se i odnosio moj komentar, volim i ja pse ali ga nikada ne bih uzeo da mi cami sam u stanu, zivotinja treba paznju i ljubav, a najvaznije da provodi svakodnevno vrijeme vani u prirodi.
Imam 3 psa i totalno sam društveno neaktivan, nit sam u kakvoj stranci nit u kakvom kulturnoumjetničkom društvu. Ovo na klixu mi je vrhunac dubine.
hahhahahah zbog nacina, kako pises na klixu, sam nesto tako vec predosjetila xD
ista stvar i kod mene... ja imam dva psa (njemačka ovčara) mužjaka i ženku tako da se broj povremeno poveća kad dođu mladi:) i također nisam nešto posebno društvena, draže mi družit se sa životinjama nego sa ljudima - tu je momak još par osoba i okolo neprobojne zidine hihihih.... ma cuke su zakon pa kako su samo iskreno sretni svaki put kad me vide, dok ljudi .... koja pasmina kod tebe? PS: pomazi ih i za mene jednom, molim te :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
na ovakav clanak treba biti ovakav komentar: asdasdjhnadkapsdnjalwd ?
Treniram rukomet, igram rekreativno košarku i fudbal, studiram i imam mačku retardiranu koja redovno ganja prolaznike i susjedovu djecu, te zbog toga redovno mi dolaze na vrata. Ne ser'te..
Ja imam merkata. Kakav sam ja???
uvijek napet ko puska :D
Nisu to istrazivaci,to su dangube
Najbolje koje imaju macu i drustveno su aktivne. Very best.
idu na faultet pa da istrazuju ovakve gluposti, kad se ima para trosi se bas nekad bezveze !!!
kad trcim i kad neciji cuko dodje i pocne lajati...pa kad mi kazu uuuh on samo zeli da se igra...ma bjezi, kakva povezanost sa susjedima -.-
Satraše se psi trčeči za "trkačima" :) Niđe veze.
i ja uvijek kazem, nidje veze, bjez'te od mene :P
PRIKAŽI ODGOVORE (5)