Ljubav i veze
0

Žena iz snova ne smije biti…

Sarajevo-x.com
Svako od nas, do trenutka kada ne sretne osobu sa kojom želi provesti život, mašta o savršenom partneru. Tada često mislimo šta bi ta osoba trebala imati, koje osobine, kako bi trebala izgledati… Tako i neki muškarci u svojoj glavi stvaraju sliku o savršenoj ženi, a ta žena iz snova ne smije imati određene osobine.

Prekomjerna kilaža

Većina muškaraca uživa u hrani i u činjenici da njegova draga odlično kuha. Muškarci uživaju i kada zajedno sa svojom dragom jedu, ali kraj užitka je onaj trenutak kada se na ženi njegovih snova počnu primjećivati posljedice ukusne hrane i to u obliku masnih naslaga. Istina jeste da samo unutarnje vrijednosti mogu učvrstiti vašu vezu i međusobno vas povezati. Međutim, kada su kilogrami u pitanju, muškarci su rigorozni. Oni tačno znaju šta žele, a to zasigurno nije višak kilograma.

Emotivna nestabilnost i ovisnost

Muškarci će se vezati za ženu koja je neovisna i samostalna, ali koja će u pravom trenutku znati pokazati šta osjeća i dodijeliti mu pravo mjesto u svom životu. Kada žena nakon nekoliko izlazak pokuša uspostaviti emotivnu vezu u kojoj jedno o drugom ovise, muškarac se uplaši i želi pobjeći. Jasno je da želite iskazati svome muškarcu šta osjećate, ali nemojte pretjerivati i stalno "lijetati“ za njim. Ostavite mu prostora da vas osvoji, nemojte se odmah predavati.

Žena bez mišljenja

Savršen način da otjerate muškarca od sebe jeste da se pretvorite u njega. To je ona situacije kada žena u vezi izgubi svoj identitet i svoje mišljenje i kada samo klima glavom na sve što njen partner kaže. Neophodno je imati slične stavove i razmišljanja za uspješnu i dugotrajnu vezu, ali ukoliko se u svakom pogledu budete slagali sa muškarcem kako biste izbjegli rasprave, vašem muškarcu će jako brzo postati dosadno.

Finansijska ovisnost

Kada je novac u pitanju stvari su malo komplikovanije. Neki muškarci vole se finansijski brinuti o svojoj djevojci, ali granica između tog zadovoljstva i tereta je veoma tanka. Stoga morate paziti da ne pretjerate sa novčanom ovisnošću jer, iako vaš muškarac voli biti džentlmen i platiti vam s vremena na vrijeme neki užitak, pokažite i vi njemu da je njegova finansijaka podrška samo lijep gest, a ne neophodan faktor u vašoj vezi.