Ljubav i veze
0

Želite li uspješan ljubavni život, ugledajte se na Georgea Clooneyja

Sarajevo-x.com
George Clooney
George Clooney
Svaki muškarac koji želi biti zavodnik i imati dosta uspjeha kod žena, trebao bi biti poput američkog glumca Georgea Clooneyja. Ovim se ne misli na njegovo bogatstvo, slavu i privlačan izgled. Clooney ima još pozitivnih atributa osim dobrog fizičkog izgleda i masivnog bankovnog računa. On je harizmatičan, ima stila, šarmantan je i posjeduje još mnoge vrline zbog kojih treba poslužiti kao primjer drugim muškarcima.

Clooneyja je magazin "People" dva puta proglasio najseksi muškarcem na svijetu, prvi put 1997., a drugi 2006. godine. Dva laskava priznanja u razmaku od deset godina definitivno nije mogao osvojiti samo zato što dobro izgleda. Njegove osobine su lijepo ponašanje i pristojnost. Svaki muškarac može pratiti njegov primjer i na taj način privući pažnju nježnijeg spola. Magazin "Askmen" je za vas izdvojio pet savjeta koji će vam biti korisni u vašem ljubavnom životu.

Popularni glumac je ekspert u čuvanju svog ljubavnog života van tabloida. Vrlo rijetko se pojavljuje u javnosti. Nikada nije bio dio nekog skandala, a upravo to privlači suprotni spol.

Svi ostali muškarci bi trebali slijediti Clooneyjev primjer. Nemojte govoriti o svojim seksualnim uspjesima u javnosti, posebno ne u razgovoru sa drugim ženama. Razumljivo je da je svaki muškarac sklon ispričati svojim prijateljima o svojim "trofejima", ali ukoliko dobijete reputaciju "brbljivca", kod žena nećete imati uspjeha. Ako mislite da je u redu pričati ženi koju ste tek upoznali o vašim prethodnim iskustvima, varate se.

Jedan od razloga zbog kojeg svi poštuju Clooneyja je taj što se ne boji svojih godina i ponaša se u skladu s njima. Većim dijelom svoje karijere je bio "sjedokosi seks simbol". Jasno je da se dobro osjeća u svom tijelu. Prihvatio je da se nalazi u srednjim godinama i pokazao da i tada može biti poželjan.

Neka to bude lekcija za sve ostale muškarce. Ponašajte se u skladu sa svojim godinama. Jednom kad dvadesete prođu, pomirite se s tim, prošle su zauvijek. Postoji i nekoliko gorih stvari koje muškarci u srednjim godinama čine osim što se oblače kao devetnaestogodišnjaci. Žene ne privlače samo mladi i snažni muškarci, njima su itekako privlačni iskusni muškarci koji imaju samopouzdanje.

Clooney je počeo živjeti život "punim plućima" poslije filma "Ocean 11". Postao je dobar prijatelj sa holivudskim zvijezdama Bredom Pittom i Mattom Damonom. Vi i vaši prijatelji bi trebali ličiti na njih. Morate paziti s kim se družite i izlazite u provod, pogotovo ako idete s namjerom da upoznate žene. Trebaju vam pristojni prijatelji, a ne oni koji će vas osramotiti.

Muškarci se trebaju zalagati za prave stvari. Moraju imati čvrst stav. Ženama je također važno da vam mogu vjerovati i da vas mogu ponosno upoznati sa svojim roditeljima. One uvijek razmišljaju o tome kakav biste vi muž bili.

Tajna Clooneyjevog seksipila je i u njegovom šarmu. On zrači harizmom. Mnogi vjeruju da se šarm ne uči, nego da se ljudi rađaju s njim.

Suština šarma je pristojnost i samopouzdanje. Muškarac treba imati smisao za humor i šaliti se do granice pristojnosti, te biti gentleman.