Ljubav i veze
0

Posesivna djevojka mladića u dva mjeseca nazvala 10.783 puta

Sarajevo-x.com
Da ljubav lako može prijeći u posesivnost, na vlastitoj je koži osjetio Timothy Mortimore, kojeg je bivša djevojka u samo dva mjeseca zvala čak 10.783 puta. Dvadestettro- godišnja Lee Amor je bivšeg dečka tijekom 65 dana zvala svakih osam minuta. Osim pozivima, za uznemiravanje se koristila SMS-om i video porukama.

Djevojka simboličnog prezimena Amor, čini se, bila je spremna na sve da vrati svoju ljubav. Bivšeg je dečka optužila da je s njim ostala trudna, a redovito mu je na kućnu adresu slala i pozitivne testove za trudnoću.

Mortimorea je redovito pratila, pa čak i nakon što joj je policija službeno zabranila da mu se približava. Nakon što ni policijska zabrana nije spriječila njezino maltretiranje 25-godišnjak je stvar odlučio riješiti na sudu.

Čini se da je zaljubljenu Amor to ipak urazumilo pa je sudu priznala uznemiravanje. Osim što mora platiti sudske troškove, zabranjeno joj je kontaktirati Mortimorea, a zaradila je i uvjetnu na dvije godine.

"Zadovoljan sam ovom presudom i ona je dovoljna. Nisam htio uplitati sud, ali to mi je bilo jedino rješenje nakon što je počela dolaziti svaku večer i kucati mi na vrata", rekao je Mortimore.