Ljubav i veze
20

Odbila prosidbu, on joj dostavio račun od 137,3 miliona eura

Klix.ba
Samohrana majka Marie Lacombe odbila je ponudu za brak koju je dobila od dobro situiranog Brucea Dustinga, a on joj je zauzvrat dostavio račun od 137,3 miliona eura s porukom da je toliko novca potrošio na nju.

Četrdesetdvogodišnja Marie tvrdi kako nikada nije bila u romantičnoj vezi s Dustingom. No, izgleda da je on drugačije shvatio njihov odnos, tvrdeći kako ga je vukla za nos i trošila njegov novac za časove Zumbe, šoping pa čak i kozmetičke operacije.

"Marie je uništila svaku misao o humanosti koju sam imao o ljudima", rekao je uplakani Dusting.

Lacombe i Dusting su se upoznali prije četiri godine kada je upisao časove plesa. Marie ga je podučavala. Postali su dobri prijatelji, te je izvodio Marie na večere i dolazio joj kući. No, sve se preokrenulo kada je Bruce zaprosio Marie, a ona ga odbila.

Sada on od nje traži svaki fening koji je potrošio na nju. Bruce čuva sve račune: od večera, rođendanske zabave za njenu djecu, zubara, plastičnih posuda i sl. Optužio ju je da se igrala s njegovim emocijama kako bi od njega "izvukla" novac. Jednom je, tvrdi on, posudila novac od njega rekavši kako joj treba za hitnu operaciju, da bi saznao da je Marie ugradila implantante u grudi i uradila liposukciju na stomaku.

No, Marie to negira, a za ostalo tvrdi kako mu je vratila kroz poklone koje mu je darovala. Također, kaže kako je radila za Brucea četiri godine kao asistent ali da joj nikada nije platio ni feninga.

"Nadam se da još imam fizičke i mentalne snage, ali emotivne više nemam", rekao je Dusting.