Ljubav i veze
0

Kako se riješiti dečka u deset dana

Sarajevo-x.com
Da li je moguće izgubiti dečka u roku od deset dana. Prekidi često mogu biti komplikovani. Niko ne želi da ga se ocijeni kao negativca. Posebno djevojka ne želi da biti negativac i jedina odgovorna za prekid veze. Na internetu smo za vas pronašli savjete koji vam mogu pomoći kako da u roku od deset dana izgubite dečka.

1. Dosađivati

Može zvučati kontradiktorno, ali uvijek je dobro dosađivati partneru do mjere da vas se želi osloboditi. Svaki put kad vas nazove i to istog momenta kad zazvoni telefon javite mu se. A ako kojim slučajem ne bude zvao svakih 20 minuta, nazovite vi njega. Ukoliko ne odgovori, pošaljite mu tekstualnu poruku. Učestalo ponavljajte ove radnje.

2. Još više dosađivati

Sljedeći korak bi bio da partnera, što je češće moguće, pitate "O čemu razmišljaš?". Kuhate večeru, on pogleda u vašem pravcu, a vi odmah: "O čemu razmišljaš?". Ležite u krevetu i mazite se, a vi "O čemu razmišljaš?". Kucate na vrata kupatila, uđete i vidite njega sa novinama u rukama na WC šolji, i odmah brzo dodate: "O čemu razmišljaš?".

3. "Blamirati" ga pred prijateljima

Tepajte mu pred prijateljima. Pitajte ga da li ste mu nedostajali dok vas nije bilo. Pred prijateljima, na glavu mu "sručite" milion pitanja i ne zaboravite da konstantno trebate tepati.

4. Ne oblačiti se seksi

Nikako ne oblačite seksi odjeću. Ne češljajte kosu. Oblačite isključivo šlampavu, neuglednu odjeću kad ga posjećujete njegovoj kući.

5. Ponašati se neuravnoteženo

Ponašajte se neuravnoteženo bez ikakvog razloga, a kad vas pita zašto se tako ponašate, odgovorite mu da on dobro zna zašto ste takvi. Nastavite ga kažnjavati čak i kad ne uradi ništa loše. Zaplačite naočigled njegovih prijatelja.

6. I iskren biti

Možda bi najbolje bilo da jednostavno budete iskreni prema njemu i kažete mu šta mislite i osjećate. To je jedino ispravno, a vjerovatno niko ne želi biti negativac.