Ljubav i veze
0

Deset znakova da će vam se posrećiti

Sarajevo-x.com
Jedno od najkomplikovanijih pitanja kada dođe do izlazaka i zabavljanja jeste da li je žena zainteresirana ili ne. Odgonetavanje da li je ona zainteresirana da vas upozna ili da li ste blizu toga da vam se "posreći" može biti jednako teško.

Veoma je lako pogrešno protumačiti jednostavno pokazivanje ljubaznosti kao seksualni interes.

Kako da znate da li prisna konverzacija sa nekim koga ste upravo upoznali u baru može postati veza za jednu noć? Iskreno, nema sigurnih i potvrđenih znakova da ćete završiti zajedno u krevetu do kraja sastanka, ali postoji nekoliko verbalnih i neverbalnih znakova u ponašanju koji vam to mogu otkriti.

Nije tajna da žena u potpunosti kontrolira seksualno okruženje u bilo kojoj situaciji ili susretu. Da biste je bolje pročitali, proučite AskMen.com listu deset znakova da će vam se posrećiti:

Plaća vam piće

Ako se ponudi da vam naruči piće, to je jasni pokazatelj da je sigurna u sebe i da se trudi da dobije ono što želi. Ovo je isto tako i poziv da joj je pridružite i eventualno budete njeno društvo do kraja večeri.

Dodiruje vas

Jezik tijela je ključ razumijevanja da li je žena zainteresirana za vas. Ako vas nježno dodiruje po ruci ili nozi usred konverzacije, postoje velike šanse da bi voljela da vas dodiruje po intimnijim mjestima kasnije.

Daje vam komplimente

Žene nisu jedine koje uživaju u komplimentima, muški ego isto tako treba pažnju što je trik koji većina žena zna. Stoga, ako vas zasipa komplimentima o vašem izgledu ili parfemu, možete to protumačiti kao znak da ćete dobiti nešto akcije do kraja radnog vremena.

Kontakt očima

Održavanje kontakta očima (duže od 5 sekundi) sa vama za vrijeme konverzacije pokazuje da joj se sviđa ono što vidi i da se ne boji da to dalje istraži.

Dopušta vam da je dodirujete

Ako vas ona dodiruje, shvatite to kao poziv da i vi dodirujete nju. Dozvoljavajući vam da je prisno dodirujete ili ne trzajući se od slučajnih dodira po ruci ili nozi, ona pokazuje da joj je ugodno sa vama i da ju privlačite. Ovo su dva vjerovatna znaka da će vam se posrećiti do kraja večeri.

Naginje se prema vama

Kada pričaju sa nekom ko ih ne interesuje, muškarci i žene drže razmak između sebe i sagovornika. Ako se žena koja vas interesuje naginje prema vama za vrijeme razgovora, ovo možete protumačiti kao jasan znak da joj je ugodno da dijeli svoj lični prostor sa vama i vjerovatno joj ne bi smetalo da dijeli i privatni.

Dijeli sa vama privatne detalje

Žena se neće otvoriti svakome jer treba da se osjeća ugodno i sigurno sa osobom sa kojom dijeli lične detalje iz života. Ako se nađete u razgovoru u kojem ona dijeli sa vama svoja lična ili emocionalna iskustva, shvatite to kao znak da je spremna i za fizičku utjehu.

Počinje pričati "prljavo"

Nijedan znak da će vam se posrećiti ne može biti jasniji od ovog. Ako započne razgovor o seksu, govoreći šta joj se sviđa, ako se raspituje o vašim željama i prošlim iskustvima možete biti sigurni da ona flertuje sa vama u nadi da će vaša veza preći na slijedeći nivo.

Pokazuje vam svoju tetovažu

Neke stvari su predviđene za posebne osobe, naročito ako su to tetovaže na intimnim dijelovima tijela poput stražnjice ili bena na grudima. Ako podigne majicu da vam pokaže nešto slično ovome, daje vam kratak uvid u ono što možete imati kasnije ako napravite prvi korak.

Dijeli taksi sa vama

Ako do kraja večeri još uvijek niste skupili hrabrosti da je pozovete sebi, ona može da krene u isto vrijeme kad i vi ili da vam ponudi da podijelite taksi. Ovo vam je zadnja šansa da vam se posreći.