Savjeti djevojkama
0

Četiri stvari koje muškarci odmah primjete

Sarajevo-x.com
Fizički izgled žene je, htjele to one ili ne, prvo što muškarci uoče. No, prema novoj studiji, koju je objavio i magazin Cosmopolitan, postoje četiri stvari koje muškarce najviše zanimanju i koje najprije primjete kod pripadnica ljepšeg spola.

Osmijeh

Da li je vaš osmijeh 'sladak' i iskren, ili usiljen? Veoma je bitno da, ukoliko želite privući muškarca, imate prirodan osmijeh na licu, te da se zaista od srca smijete, jer muškarci baš i ne padaju na 'kiselkaste' osmijehe. Kosa

Muškarci nemaju pojma šta su to ispucali vrhovi, ali im je veoma bitan izgled vaše kose. Naime, prema studiji, njih najviše interesuje da li je kod djevojke kosa mekana i mirisna. Zbog toga stručnjaci svajetuju da kosu uvijek održavate urednom, te redovno posjećujete svog frizera. Dekolte

Muškarci jednostavno ne mogu odoljeti ženskim grudima. No, naravno da trebate biti umjerene kada je dekolte u pitanju. Nekad malo 'otkriva' jako mnogo, ali i obratno. Bitno je znati granicu, te imati seksi dekolte, odnosno onaj koji pokazuje tek toliko da se muška mašta istog trenutka rasplamsa.

Koža Povedite računa o svojoj koži, te se nikako ne podvrgavajte pretjeranom 'vještačkom' sunčanju jer takav ten uopće nije privlačan muškarcima. Mirisna i svježa koža je ono što će ih oboriti s nogu.